Zobacz pojedynczy post
stary 21-09-2004, 05:28   #136
MistrzYoda
Użytkownik Forum

MistrzYoda's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Titania

MistrzYoda ma numer GG 5336421
Domyślny Jest WkoŃcu Ten Temat!!

Zgodze się z tobą, ale n00by są przeważnie od 1 lvl ( tam to przesada jest kiedy mam robić uh makera albo roocka za kase to mnie krew zalewa ale co tam browarek 4godzinki i koniec ( Przy dobrych układach :/)) Do 30 lvl ponieważ widziałem takiego 24 lvl pallek chciałem potrenować on że 51/43 no ****a krew mnie zalewała :/, ale nie dotego zmierzam. Powyżej 30+ to są ludzie którzy grają z głową lecz jest ich mniej wśród Polaków niż n00bów. N00by są wszędzie, = np. ostatnio ide moim pallem na Tiitanii a tu wyskukuje 15 druid i chce mi loota za***ać to go poczętowałem bełtami dostał red hp - ja się schowałęm a tu nagle grupka z krzaków no i dead, mlvl + loot poszedł się .......... Mam nadzieje że takie tematy uświadomią wam że nie warto być n00bem docencie głównie WKŁAD KOLEGI!! oraz innych użytkowników. Co do Forum tibia.pl - nooby mam ochote rozwalić se łeb. Co jak co ale każdy to wie że więkoszość ciekawszych screnns nie PRZEROBIONYCH daje nam Paladinka ( Chwała jej za to ), ale jak widze gdy ktoś mi pisze w odpowiedzi - Gratz. (Koniec), Podróbka nicka Palladinek, next - Palladinka jesteś Gratz. (Koniec). No ****a mać uspokujcie się człowiek ciężko pracował na level a wy to piszecie jak by nie wiem ona była bogiem grajcie non toper jedną postacią albo trenujcie z 2 miechy to będą efekty!!

P.S Wyrzuciłem tu wszystko co miałem jeśli ktoś chce niech mnie zablokuje mnie to wali, powiedziałem prawde o n00bach i o tibia.pl ( Tibia.pl - w sensie ta gorsza strona ).

Thx i prosze o komentarz
MistrzYoda jest offline   Odpowiedz z Cytatem