Zobacz pojedynczy post
stary 16-02-2007, 14:37   #1774
Adikeen
Użytkownik Forum

Adikeen's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK

Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Dobra pyro teraz to zagrales... Nigdy nie pytalem o kazdy nick nooba sam do mnie pisales, btw nie znam twojego ip, a vu cie nie pingowalo (jak coś to neo) sam mowiłeś o wszystkim.

Btw jaka akcja niby wyszla? Bo ja nie widzialem zadnej, wtedy co mnie hacknales co chcialem isc po Xaemusa tylko, ze ty jestes noobem i zle mnie zrozumiales. Mowilem pojdzie noobami bloknijcie mu tombe, a ja spobuje ubic najwyzej sam padne, ale nieeee pyrokar musi pokazac potege... Co do tego hacka to jeszcze sie zobaczymy u Ciebie na chacie. A co ja tam bede robil? Zgadnij, wiekszosc z was juz pewnie wie: Pyro bedzie zbieral ząbki z podlogi, a ja w miedzy czasie "porzycze" sobie jego itemy i pobawie sie jego postaciami

Wiec jesli chcesz tego uniknac, to widze u Mevionka na Liberty Bay swoje itemy + Demon Helmet (bo z niczego innego nie masz jak zaplacic) za bana i zniszczenie postaci

@EDIT:
Zapomnialem o jeszcze jednym. "a Nie napisales rowniez o tym, ze zmieniles haslo do bota ;/ nastepnym razem miej odrobinke honoru i napisz o wszystkim" Co do zmiany hasła to jak juz Ku*Wa wiesz ja tego nie zrobiłem. Szpiegiem od samego początku byla osoba, ktora wszyscy znaja (Knaak), NIE WIERZYSZ? SPRAWDZ CZY GO NIE UBIJA JAK POJDZIE EXPIC, A NIE OSĄDZASZ LUDZI POCHOPNIE -.- Bo zapewnili obrone swojemu szpiegowi... Wiec jezeli tak napisali czemu mieliby klamac na temat ochrony szpiega. Jezeli bylem nim ja, a Vu dobrze wie, że Mevionek to mój brat, wiedz powiedz mi Ku*Wa czemu nie pojde expic nim? Ja osobiscie skonczyłem z Tibią tak jak juz mowilem Ci na tsie: "Przegramy, Koncze z tibia". I tak tez sie stalo. W moim opisie jest piosenka, posluchaj jej, a bedziesz wiedzial jak Cie pojmuje po tym hacku.

Pyrokar Aldix, Nestor Xav, Atavand --> WSIUR <-- I zapamietaj jeszcze to. Jesteś dla mnie malcem robionym palcem...

K4r4biN

Ostatnio edytowany przez Adikeen - 16-02-2007 o 14:46. Powód: nvm
Adikeen jest offline