Cytuj:
Oryginalnie napisane przez marttin89
Pytales o kazdy nick, kazdy nowy char, ktory mial byc szykowany do wojny, wszystko chciales wiedziec, moj char, terta, knaaka, wiec sklej pizde pączuś.
Bede czekal, az przyjedziesz, wysiadziesz z samochodu i z cyca mi wyjebiesz? maly grubasku  nie chcialem tego wczesniej pisac, ale mnie w*****les.
"Jesteś dla mnie malcem robionym palcem..."
/\
Co to kurwa ma byc, dzieciaku, obudz sie, kazdy sie z ciebie smieje a ty dalej piszesz takie glupoty.
P.S. ten link N/C zioooooom
|
No nie wiem ktos sie pytal o knaaka char... moze sie pytalem ale nikt nie powiedzial, Ty zadnego chara nie robiles wiec nie pie**dol, a od terta nie chcialem nicka, przynajmniej na tsie nie pytalem

bo znam go lepiej ku*wa niz ty...... I nie boj sie przyjade i odechce ci sie hackowanie, jechanie lvla itp... a co do knaaka czemu go nie wytestujesz? No powiedz czemu? Wolisz mu dupsko wylizac to pojedz do niego i wyliz. Albo lepiej niech assesino przyjedzie do knaaka na chate i mu wylize dupe z gowna. Ta wojna skonczyla sie tylko na tylko przez to ze zaczelismy sobie nie wierzyc, wiec masz problem. I bedziesz mial wiekszy, tylko kolega dostanie prawko. Aaaa, znam adres tylko Nabonita moze dasz swoj co? na priv wyslij