Zobacz pojedynczy post
stary 16-02-2007, 18:25   #4912
Xsasero
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 11 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: --- ? ---
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Domyślny

A ja jestem pewien, że Konda nie wbije 200... (ja wbije ) Galana bardzo i to naprawdę bardzo zeszła na psy, a może nawet jeszcze niżej. Małe porównanie.
Galana jest starsza od Kyry a mimo to jest już prawie 200lvl na Kyrze i mnóstwo polaków hlvl gdzie "tu" na tego nie ma. Na Galanie "spinają się" "spinają" i "zepnąć" nie mogą. Konda co wbije 175, 176 lvl to pada. Wydaje mi się, że Zazek przegoni Konde i może wtedy będzie troche inaczej. RACZEJ już nikt nie będzie tak żył Kondą. Mówie tu o takich ludziach co jak widzą , że przebiegnie Konda to od razu: "WIDZIAŁEŚ TO KONDA POMÓGŁ MI ODKOPAĆ TOMBĘ", albo "KONDA DAŁ MI DZIŚ 300GP NA SHIP"... Podnieta nie ma co. HWL jest to jedno wielkie PA. Sharring, botterstwo wbili lvl (nie wszyscy, nie bierzcie tego tak do siebie) już im sie expić nie chce i jak zobaczą, że ktoś fastem wbija lvl to od razu paymenty, hunta ma osoba, bo expi. STWARZA ZAGROŻENIE. Że ktoś szybko expi jest największym powodem do huntów. I dlatego teraz jest tak a nie inaczej same wary, hunty, paymenty i nawet se nie można pograć choćby 4 fun. Coraz więcej osób zmienia server bo poprostu Szwedzi lub ktoś tam inny nauczył tego Polaków którzy to wykorzystują. A teraz jescze gorzej będzie bo trzeba mieć na runki blessy aole itp. bo war jest. I tak wszyscy padniecie. Jeden po drugim. (To sie tyczy tych większych lvl)

Mam nadzieję, że nikt sie nie obrazi za mojego psota. To tylko moje przemyślenia i dziele się nimi z wami.

PS. UP. Kodna nie jest na tyle głupi żeby wierzyć, że będzie free i razej nie zapłaci.Ty może byś poszedł expić. Mało jest osób które biorą (o ile już biorą) mało kasy i dotrzymują słowa. Płacisz i Free. Nie będe ich zdradzał ale Wielkie Pozdro Dla Nich

Ostatnio edytowany przez Xsasero - 16-02-2007 o 18:32.
Xsasero jest offline