Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aphydion
Ale wy jeste¶cie nie pojęci i nie ogarnięci  Open Battle już było 4:0 Dla Vision ;<
I w ogóle co to jest jaki¶ koncert życzeń do Ch|_|ja ? Wyjd± na open i na jak±kolwiek walkę kiedy im się będzie podobało a nie kiedy wy chcecie i żeby wam zainponować, i nie pytajcie się Imargama o takie rzeczy bo to Katrila jest Liderem Gildii
Skończcie pi3rdolić o tym na forum już ..
@Nirt Przydupasie, zapodaj swój rl name z Furorki bo strasznie się tu napinasz, i jak już Imargam wspomniał więcej tyle pi3rdolisz a Chuja się znasz i Chuja wiesz ;< .. Sorry za przekleństwa.
|
masz na mysli mass loga w nocy ? nazywasz to openem ? to widze mr wannabie jakie masz pojecie o wojnie,zreszta czego ja wymagam od zerowca z 11 lvlem , a tak pozatym mialem na mysli aby jedna ze stron zaproponowala drugiej opena gdzie beda obie gildie w pelnych skladach , na neutralnym terenie nie na edronie bo tam zazwyczaj vision chce i nie na ank gdzie chce tego dusk,udowodnijcie wkoncu kto jest lepszy bo poki co to przypomina zabawe w kota i mysz.
Pozdrawiam.
P.s nie chcialem Cie urazic ale w*****asz ucho.

i nie mysl sobie ze jestem assliker bo jestem neutralny i moja ocena jest neutralna , wyrazam tylko swoje zdanie. PA
@viex
co do twojego postu , vision walcza o grac lub nie grac wiec co maja do stracenia ? niech wyjda na openika to daje im szanse expa i dominacji na serwerze bo jak widzisz to ze zrobia snake , duskiness odrabia lvl a niektorzy maja wyzszy niz prze dedem co oczywiscie prowadzi do tego ze dusk sa coraz silniejsi , pozdrawiam.