Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy
Tibijczyk 1984 : za przeproszeniem ... w dupie byles gowno wiesz .... nie wiesz jakie mamy badz mielismy uklady z Suvem i skad te oczekiwania to nie komentuj tego ... cieszy mnie ze masz kumpli w NG ja tez ich mam i bardzo ich lubie od kilku lat ale wojna jest wojna i nie obowiazuja zadne zasady tym bardziej wojna przeciwko NG ktorzy nie znaja zasad ani spraw honorowych ... a z nimi nie mozna inaczej pieknym za nadiobre odplacac rl za rl i tyle inaczej nie wytlumaczy sie im .. znam ich kolo 3 lat wszystkich tzn stare ng swe wiec naprawde wiele z nimi przezylem i znam ich metody pingi itd .... a ze Hawki se pekuja azared ropaz nie sa lepsi ... a i u nas znajdziesz wiele spoko osob tylko mzoe nie miales okazji ich poznac a moze wcale nie chcesz ... a ze jestes tam kogos kumplem z ng i stoisz za nimi spoko ... ale chyba nie uwazasz zewojna jst z naszej winy i nie mamy o co walczyc i wy*******anie polowy servera za nic od poczatku istnienia Ng to przesada ??
|
Kiroyku ok, Ty masz prawo mieć tam jakieś zarzuty do Suv'a bo wiesz jak się rzeczy miały. Ale denerwują mnie tu osoby typu Hanspel i inne które najeżdżają na Suv'a dla pro formy a na 99% nie są w ET bo pewnie pochwaliliby się tym w podpisie. Więc de facto Suv im nic nie zrobił...

.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost111
No Kiroy ma racje, Pephy tez ma troche racji i Suv tak samo..
Nie wiem jaki byl uklad miedzy wami, czy Suv mial dojsc czy nie.
Mysle ze teraz to juz raczej nie dojdzie do was a zabijac Suv spowodujecie ze pojdzie do Ng co nie zmienia faktu ze i tak osiagnawszy tam powiedzmy maxymalnie 140 level( choc chyba troche przesadzilem nie? ) zostanie zajebany w demoni jak Pephy..
Tylko ze potem znajac zycie nie bedzie miejsca dla niego ani w Ng ani w Et.. Wiec mysle ze dla dobra sprawy, Pephy powinnien przeprosic Suv powinniscie sobie wyjasnic to i owo... Suv bez lagow to szybko expiacy Suv wiec jego wolnosc nie potrwa dlugo (niestety) i wyladuje w Et predzej czy pozniej.
Dziekuje za uwage.
|
I tak źle i tak niedobrze ?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy
tibijczyk masz racje nie interesuje mnie czy zbierasz znaczki czy nie ... ale zauwaz ze nasze PA do PA ng to kropla w morzu ...
Wujo Kiroy
|
No powiedzmy idziecie łep w łep...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Turbo-master
zgadzam sie w stu procentach w koncu wszyscy wiemy ze suv to czternastoletni dzieciak pelen kompleksow a tibii nie traktuje jako gry tylko jako swoje drugie zycie (w sylwestra wbil 2lvle  ) i tu chce sie mscic bo ma duzy lvl za to ze w szkole go gnebia normalne chlopaki
a i jeszcze jedno co do suvva i wyszstkich co go znaja:
uwazajcie na niego bo bedzie waszym kolega tylko wtedy gdy bedzie mial w tym interes
|
1) Co Cię obchodzi co On robił w sylwestra ? A jakby grał na trąbce i dmuchał w balony też by Cię to interesowało ? Taaa Ty pewnie obaliłeś 2 x 0,7 l Bolsa sam i się jeszcze trzymałeś na nogach etc...
2)Ja mam 40 lvl, facc, i naprawdę nie umiem się doszukać jaki to duuuży interes ma Suv w byciu moim kumplem

. A jednak jest...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zielaq
wiek tu nie gra zadnej roli , znam osoby pelnoletnie ktore nie mialy by nawet szans nawiazac konwersacji ze mna badz z Suvem
|
Zgadzam się z tym bo ktoś może być stary a gupi.