Apeluje do wszystkich ludzi które przebywają na Rooku... Opanujcie się ludzie rook i jego mieszkańcy schodzą na psy. Ostatnio zrobiłem nową postać i oczywiście musiałem przebrnąć przez tą wyspę i co tam się działo w centrum jakiś koleś ciągle spamowal tak że nie widziałem sam siebie schodzę do kanałów a tam jakis noob zamyka most nie dając przejść zdenerwowanym już graczom. Expiłem sobie spokojnie na szkieletach i uradowany z pokaźnego lotbaga prawie wyszedłem z podziemi ale jakiś kolo mi go gwizdnął i co się okazało nie wziął jej zawartości (goniłem go i nie robił postojów) zabrał mi go tylko po to żeby wrzucić za postion fieldy no luuuudu czy nie którzy maja chodź trochę mózgu pod czaszką. Koleś wejdzie z red hp i trucizna do centrum to zamiast mu dać meat to oni go blokują( parę osób przeżyło dzięki moim racja żywnościowym ). Zbierasz drużynę na Questa i wszyscy odważnie idą ale jak przychodzi co do czego to nikt minosa nie chce blokować, a jak zaczniesz blokować to musisz uważać żeby tamci Ciebie nie zablokowali! Opanujcie się i spróbujcie żyć w zgodzie z innymi. Nie rób drugiemu co tobie nie miłe jeżeli każdy będzie wyznawał tą zasadę to nikt nie będzie wyrywał sobie włosów przed monitorem