Napisałem juz to w jakims temacie i dalej tego sie trzymam:
Dodam swoje 3gp
Sorc & Drut:
- 2 Ręczne Wandy/Rody (Choć w sumie za duzo to nie da, wanda/roda zostawi w dp weznie shielda, manaski i jedzie z exori vis). Taki "chudy" sorc trzymie shielda dostanie od "przypakowanego" knighta z WIELKIEGO miecza w RYJ i .... NIC albo hit za 30hp max 60 przy dobrych wiatrach
- Zwiekszenie ubycia many po Exori Vis itd obecnie 20 po update zaluzmy 30/40
a najlepiej jak by bylo w przedziale od-do nigdy nie bedzie wiadomo ile uderzenie zabierze many
- Zeby nie bylo troche szybsze robienie run (Troche) (wyjdzie to tez lepiej dla innych profesji i bardzo duzo dla samego sorca/drucisza)
Palladino:
W sumie ogółem jest OK, ale
- Mozliwosc kupna kazdego rodzaju amunicji u NPC oczywiscie nie beda to tanie ceny za bolta którym palek ze 90 skilla walnie za 300hp
Knight:
- Troche wieksza czestotliwosc udezania (Troche)
- Wieksza zaleznosc sily ciosu od skilli (Sila ciosu przy skilach w ataku 80 a 90 nie jest zbyt wielka ale czas poswiecony na skilowanie jest ... nudny i bardzo długi
- Dodanie wiekszej ilosci broni (po 3 do kazdego typu, i to maja byc bronie cos pomiedzy BS a Sov a nie pomiedzy Sabre a Serpent...
-Expowiska TYLKO dla knigtow, idziesz sobie widzisz dzwiczki obok tabliczka i napis: Only For Knight's. Sorc, Drut i Pall nie wejda i tak maja duzo expowisk
Siemianowice Śląskie - To Miasto Jest Nasze Ruch Chorzów
|