Zobacz pojedynczy post
stary 17-02-2007, 10:40   #1
Blader19948
Użytkownik Forum

Blader19948's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2007
Lokacja: Górzów Wlkp.

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Aldora
Poziom: 32
Skille: Fist 21
Blader19948 ma numer GG 6065817
Pytanie Co to jest Party

Wczoraj poszedłem se do taty na neta wlączyłem tibie i tu zaczyna się moja historia:

Jestem sorciem z 11lvl na thais ,ale wróćmy do historii expie sobie expie(na dole od thais tam gdzie są cyce a tu nagle z za ekranu wyskakuje jakiś facet "Riper kamil" z jakąś facetką "<coś na e>" facetka miała 10lvl a riper miał 33lvl babka chyba tenowała skille bo obok niej siedział monk.Rper'a kiedyś widziałem nawet często go widuje ,ale nigdy z tą babkom i nigdy nie rozmawialiśmy chyba ,że za rozmowę można uznać: pl? ,no to tak z początku nie zwracałem na nich uwagi ale ten do mnie powiedział

Riper Kamil: -chcesz armor'a i legi
Dziadek Eternala(ja) -niom
Riper Kamil:-to cho na qesta

A tu sobie nagle mój kolega "Robert Del Piero" pisze do mnie na priva:

Robert Del Piero: -Siema
Rober Del Piero: -Poskilujemy se
Dziadek Eternala: -Jak?
Robert Del Piero: Normalnie damy sobie party i będziemy się lekko lać

I tu musiałem przerwać bo riper gadał to tamtej babki

Riper Kamil: -Hej "<e coś tam>" daj mu party
<e coś tam>: -Dobra
Riper Kamil: Teraz daj jej party kliknij na nią i daj "invite to party"
Dziadek Eternala :-po co
Riper Kamil: -To taki qest ,że trzeba dać party to wtedy dam ci legi i arm'a.

No i dałem te party

Riper Kamil: -Trzeba jeszcze kawałek odejść

Ale pojawiła się jakaś zielona czacha na moim statusie to sie przestraszyłem (bardzo dbam żeby nie zginąć i mi się to udaje nie zginąłem jeszcze ani razu)
i się wylogowałem. Postanowiłem sprawdzić co to jest te party na forum tak tu wszystko wytłumaczacie ,że dowiedziałem się tylko ,że na tym się leją goście i paladynom to sie nie przydaję.Dlatego stworzyłem ten temat żeby mi to dokładnie wytłumaczyli doświadczeni gracze ,a na tym nie konie wylogowałem się dziadkiem a zalogowałem moją drugom postaciom "Moloch of Morderonia City" a jakie jaja były potem opowiem potem bo mi się nie chce pisać cześć wszystkim idę expić.
Blader19948 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.