Zobacz pojedynczy post
stary 17-02-2007, 15:58   #9
nosane
Użytkownik Forum

nosane's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2006

Domyślny

Heh, no pewnie, na Rooku jest mnóstwo różnego rodzaju dzieciarni, które podniecają się samym denerwowaniem, spamowaniem, kradzieżą czy też rozwalaniem wszystkich boxów w Mino Hell które tylko zobaczą, ale nic na to nie poradzisz. Po prostu czują się tu bezkarnie, tak samo by było na świecie gdyby nie było np. policji i prawa ;).
Co do durnych imion... Też tego nienawidzę, gdy ktoś zrobi sobie nick "I love Hitler" czy "Gówno w przeręblu", co świadczy o niskim "levelu umysłowym" jego właściciela. Najgorzej jednak jest, gdy jest tym strasznie podniecony i dumny z siebie i chwali się np. w temacie "Najśmieszniejsze nicki"... (np. pisze, że widział nick "Twoja stara to ..." i to jest strasznie śmieszne, a tak w ogóle to jego nick albo jego kolegi. Bez komentarza.)
Nie wiem dlaczego np. Szwedzi są zupełnie inni? Wydaje mi się po prostu, że Szwedzi grający w Tibię są starsi. Nigdy nie spotkałem Szweda w wieku mniejszym niż jakieś 15 lat. A większość (a przynajmniej większa część) polskich graczy jest w wieku 10-13 lat... A wtedy ludzie najwyraźniej nie są jeszcze gotowi na życie w społeczeństwie :<.
Ogólnie jednak uważam, że temat jest bez sensu bo nic nie wniesie, tylko użalanie się nad sobą i (znając to forum) pewnie doprowadzi do jakiejś kłótni ;). Postanowiłem jednak nie reportować, zobaczymy jak się rozwinie sytuacja :P.

Ps. "Cała polska Tępi noobków.".. Jakby to zdanie zobaczyła Twoja nauczycielka od polskiego, pewnie by się załamała ;). Dlaczego "Polska" nie jest zaczęta wielką literą? Bądź co bądź, jest to nazwa własna państwa. A z jakiej paki natomiast "tępi" jest zaczęta wielką? Jak to mawia Entobed, "Dziwnym nie jest" ;).

Regards, Nosane.

@down:
Wydawało mi się, że widziałem, że masz 12 lat.. Może się mylę, ale jeśli nie, to straszna różnica. A patrząc na Twoje zachowanie/posty na forum i nick Twojej postaci to... tak. Tak właśnie sugeruję i tak uważam. I też myślę, że to mądre ;).
11:52 Oscarius Niveus [38]: you are like a little wood nymph or a rich hobbit
18:36 Gatao-brother [12]: main hunted
12:37 Gamemaster: Hamburger joppie is banished

Ostatnio edytowany przez nosane - 17-02-2007 o 17:30. Powód: znowu te *** emotki... :S
nosane jest offline   Odpowiedz z Cytatem