Zobacz pojedynczy post
stary 17-02-2007, 16:25   #1610
Theand
Zbanowany

Theand's Avatar

Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Lublin

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bonaka Pokaż post
Witam. Niestety drodzy użytkownicy tego forum,tematu mam zaszczyt poinformować was ,że temat zostanie zamknięty w ciągu najbliższych 24h.

Powód:
Bardzo dokładnie przestudiowałem ten temat i wyciągnąłem pewne wnioski
-co 3 post nalezy do nobka
-co 2 strona to kłótnia
-co 12 post w żaden sposób nie kwalifikuje się do tego tematu
-nie które posty są bardzo ordynarne
-porównywując ten temat do 15 innych,przypadkowo wybranych jest najbardziej hamski,kłótliwy,ordynarny (każde z losowo wybranych tematów miały conjamniej 500 postów)

Ja nic nie moge zrobić jednak dane ,które podałem wyżej są jedynie 10% mojej pracy.Pozostałe 90% to także powody dla ,których server powinien byc zamknięty.Całą moją prace wysłalem do moderatora po 30-40 minutach dostałem odpowiedź twierdzącą.Na prośbe moderatora nie podaje jego nazwy ze względu, i tutaj zacytuje "nie chce dostać spamów od ludzi sprzecznymi z moją decyzją".Równocześnie oznajmiam iż zostanie także wystawiony zakaz tworzenie tematów podobnych (o azurze) na czas 30 dni.
Wszystkie informacje zawarte w moim poście zostaną potwierdzone przez moderatora.W ciągu najbliższych 24h SERVER ZOSTANIE zamknięty następnie po 2 dniach usunięty.

Do osób uważających powyższy post za żart/abusrd/bzdure

jeśli jaka kolwiek informacja zwarta w moim poście nie sprawdzi to zwracam chonor wszystkim na tym forum.Jednoznacznie informuję iż osoby chcące mnie skrytykować niech zrobię to o tej samej porze ALE JUTRO zobaczymy czy wtedy chociaż jedna literka tutaj będzie.
Osoby ,które ew. mają propozycje czyja to głównie wina niech tutaj napiszą istnieje spora szansa iż użytkownik ten dostanie dożywotniego bana.

Z poważaniem, Bonaka
Ciągnij się ; )
Theand jest offline