Zobacz pojedynczy post
stary 21-09-2004, 17:30   #15
Sheali - Danubia
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Gdynia

Sheali - Danubia ma numer GG 1024225
Domyślny

Chciałbym to wszystko ładnie sprostować

-Screena wrzuciłem dla własnej satysfakcji i udowodnienia innym, by pokazać że się na to odwarzyłem. Byłem zbyt zdenerwowany i zestresowany by myśleć o zrobieniu screena z expem bo mogłem łatwo zginąć, a tym bardziej poczas walki. Mały lag i mogłem zginąć. Zabiłem go najprostrzą z możliwych taktyk jakie można tu zastosować. Jak się przyjżycie to na screenie widać dwa zejścia. Wchodze jednym SD bum, zchodze. Ide do drugiego, wchodze SD bum. I zanim smok podejdzie ja już jestem na dole. Czasami nie zadawał mi żadnych obrażeń.

-Ktoś powiedział że Nosferatu gra na Harmonii, a ja nie. Otoz moze kiedyś grałem na Danubii (login na forum) ale LORD SHEALI jest moją postacią na Harmonii

-Jedyny udział Nosferatu w tym przedsiębwzięciu było taki że pomógł mi zabić Dragonki po drodze bo szkoda by mi było run Za co mu bardzo dziękuję!

Jeżeli ktoś mi nie wieży to już jego problem Mi nie zalerzy

Przyznaję żę screen pozostawia wiele do życzenia Nie zrobiłem Screenu listy obrażeń.... To był błąd.

Ale dziękuję wszystkim mnie poparli Pomogli zrealizować moje małe marzenie którym było zsolowanie tej bestii Dziękuję tym którzy we mnie uwierzyli
Sheali - Danubia jest offline   Odpowiedz z Cytatem