Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tesciu.dragu
zalozmy ze pojde bloknac 1 draga - lepszy jest GS czy BS + meduska ?
PS. Czy GHOSTLAND byłby dla mnie dobrym expowiskiem ?
|
Zawsze do blokowania są lepsze broń jednoręczna + tarcza. Przy smokach na wyzszym lvl nie ma to znaczenia ponieważ drag słabo wali z łapy. Tak, Ghostland był by dla Ciebie dobrym expowiskiem.
Cytuj:
Czesc wszystkim !!!!
Mam pytanie gdzie moge dobrze poexpic pallem na 20 lvl skile 60/38.
(Zalezy mi tez aby wraz z expieniem w miare dobrze rósł skill
|
Polecam kopalnie na poziomie soldierów. Chyba zawsze na tym poziomie wystepuje 1 albo 2 guardy ale tym sie nie martw, będzie to tylko urozmaicenie. Na luziku go pokonasz. Exp jest tam bardzo dobry i loot też Ponad to z Soldierów wypadaja bolty co będzie zmiejszać koszty expienia. Na 99% będzie sie zwracać. Zawsze możesz ropnąc guarda z poziomu guardów, co za tym idzie więcej expa. Nie radził bym Ci expic na samych guardach ponieważ jak Cię dopadnie to moze zadać obrazenia nawet powyżej 150hp. Skile będą rosły szybko tak jak na innych expowiskach.
Cytuj:
mam:
knighta
skile:54\53
knight armor, plate legi, crown helmet,k axe ,f axe (ale wole narazie nie uzywać), guardian shield
gdzie moge skilić ????????????
(nie w kazzo bo tam osttnio duzo pk erów)
jestem obywateem thais i niemam pacc jakby co!!
|
Do skilowania nie będzie Ci potrzeby f-axe. Żeby skilować na slimach potrzebujesz lepsze skile, więc one odpadają. Możesz trenować w Acient Tample (nie wiem jak to się pisze wieć się nie czepiajcie

), na rotach itp. jest to nie daleko od Thais. Być może dobrym miejscem do skilowania okaże się Troll Mount, tam też są roty. Możesz też poprości jakiegos kolęge aby Ci zasumonował Ghoula albo Monka, lub znaleśc jakiegoś partnera do treningu. Więcej porad znajdziesz w specjalnym temacie i poradnikach dotyczących trenienia.