Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Theand
Jeżeli obejrzałeś filmik tylko z tym knightem to nie mamy o czym rozmawiać , ale muszę przyznać , że jesteś debilem . Efektowniejszy chodziło mi o szybkość zabicia palków ( czyt. ue combo ) , ale za tępy jesteś , żeby to zrozumieć . Druid , który zabija 55 lev + zapomniałeś wspomnieć , że ten 55 lev straszny noob ; ) jak było widać wziął go na czas czekał , aż mu się uhy skończą , więc nie mów mi , że to takie evul super pro pvp -.-
|
No to widac jak ogladales.. Knight mial 1.5 bp uhow jeszcze na sobie. To czy filmik jest efektowniejszy ocenia raczej ten kto oglada a nie ten kto go krecil. Dla mnie te dwa od druida sa fajniejsze. Mowicie ze cipbot, wiec pvp nie mial takiego dobrego. LMAO. Zauwazcie wreszcie ze KAZDY ma cipbota wiec nie tylko pk sobie spamuje z hotkeyow. Skoro koles jest taki slaby to by ich nie zabil.. Moze i trafil na noobow, ale to nie znaczy, ze pekowac nie umie. Zabijal kolesi z lv 2x wiekszymi a to o czyms swiadczy. Sie rozpisalem ale juz nie moge czytac tych glupot ktore piszecie... z zazdrosci?? X-D