Zobacz pojedynczy post
stary 17-02-2007, 21:46   #79
Pan Goner
Zbanowany

Pan Goner's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lakamen
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 20
Skille: 65~/65~
Poziom mag.: 4
Pan Goner ma numer GG 5157895
Domyślny

sluszna uwaga,wlasnie polacy lataja po depo i "drą mordy" np."kto hce blue rope bo koncze z tibia???//?/" :/ to juz mnie upokarza,to samo jest na ots'ach(tak wiem,to ma byc o rl tibi) ale wiele razy gralem na ots'ach szwedzkich,i przewaznei gdy kradna loota wlasnei jest cos takiego "give me back" a odpowiedz przewaznie "s*******aj noobie" -.-' nawet nei wiemy co to znaczy noob(ja wiem) a i tak to najzestrza "obraza" polakow,na poczatku wlasnie wszyscy mi mowili ze br to najwiekszy syf tibi,ale wiele razy juz br mi pomagali i tp..ehh szkdoa gada bo takuch przypadkow bylo,jest i bedzie baaaardzo duuuuzo :/ POLACY ! ZMIENMY SIE ! =/
edit:
wlasnie ze nie,facc juz nei jest tak strasznie noobowaty jak kiedys w porownaniu do pacca,biegam po depoi krzycze ze sprzedam vampire shielda za 18 k (bardzo tanio jak na moj serv) a podchodzi do mnie polak i pisze "kurwa chuju jebany,sprzedaj mi za 15 pls" ja sie tak patrze i mowie do niego "wyzywasz mnei i prosisz w jednym zdaniu?" a on na to "nei to nei kurwa zobaczymy",oczywiscie pacc...coraz czesciej mamusie kuouja swoim dzieciom pacc i mysla ze maja pacca to so "kul extra trendi" i wogole..poprostu zal sie przyznawac do tego z kad pochodzimy...

Ostatnio edytowany przez Pan Goner - 17-02-2007 o 21:50.
Pan Goner jest offline   Odpowiedz z Cytatem