Wszystko fajnie i na dodatek w exe , takie pliki lubię najbardziej -.-
Btw. Nie zamierzam tego sprawdzać , ale sądze w 99% , że jest to .. wiadomo co .
@DOWN
Czy ty masz jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem powiedziałem , że w 99% to jest keylogger i mogę się założyć , że nawet nie stestowałeś tych pliczków co nam zapodał ten osobnik , a tym bardziej nie rozpakowałeś .
Ty debilu napisałem , że w 99% jest to keylogger naucz sie czytać , a i rozpakuj te pliki i zeskanuj ok ? -.-
Ja tu nie jestem od tego , żeby to sprawdzać , więc dlatego napisałem , że w 99% może być to keylogger , żeby inni sobie przeskanowali i zobaczyli , bo ja nie zamierzam tego robić i naucz się czytać ze zrozumieniem , ponieważ nie powiedziałem w pełni , że jest to keylogger ; ]
Haha śmieszny jesteś to co z tego , że powiedziałeś , że trzeba to wypakowywać , a czy ja wyglądam na jasnowidza i miałem wiedzieć , że jest to instalka n/c btw. bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem sam zobacz co napisałeś , kończę rozmowe z tobą ; )
BOŻE IMBECYLU , DLATEGO NAPISAŁEM , ŻE W 99% TO KEYLOGGER PO TO , ABY KTOŚ ZESKANOWAŁ ty jesteś taki tępy czy udajesz ?
Idiote to właśnie ty z siebie zrobiłeś w tym momencie nie potrafiąc zacytować tego tekstu , którego było trzeba ; ) zauważ co napisałem większymi , pogrubionymi literami może to dotrze do ciebie -.- pacanie .
Większego debila nie widziałem , idź do szkoły , a wiesz dlaczego kończę z toba rozmowe bo jesteś największym kretynem jakiego w życiu spotkałem -.-
Ostatnio edytowany przez Theand - 17-02-2007 o 22:59.
|