Zobacz pojedynczy post
stary 17-02-2007, 22:29   #3
Lotress
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
Domyślny

@topic
Wszystko ladnie
@up
Zal.pl jak exe to od razu keylogger?-.- Plik jak najbardziej czysty...lol?To po co komentujesz,skoro od razu piszesz ze keylogger a nie sprawdziles?-.-
A co do skanowania..tak zeskanowalem i nie wykrylo ani 1 wirusa,nie trzeba rozpakowywac jak zauwazyles juz maja koncowke exe.A pliki przetestowalem i dzialaja...ja nie umiem czytac ze zrozumieniem?Przeciez napisalem ze nie trzeba wypakowywac,zeskanowalem.He?Omfg nie wypowiadaj sie jak nie wiesz bo mozesz wielu uzytkownikow wprowadzic w blad...nie chcialo ci sie sprawdzic to po co komentujesz i wprowadzasz ich w blad?I to chyba nie ja,lecz Ty masz chyba problem z czytaniem ze zrozumieniem : < skoro nie wiedziales ze to instalka,to jak wytlumaczysz twoj teks?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Theand Pokaż post
Wszystko fajnie i na dodatek w exe , takie pliki lubię najbardziej -.-
Konczysz rozmowe poniewaz wiesz ze mam racje ; *
Wlasnie zrobiles z siebie idiote ; D
No to powiedz co mialem zacytowac?Wytknalem Ci blad i od razu sie tak bulwersujesz?Aff...i powiedz mi czy w ktoryms z powyzszych zdan Cie wyzwalem?Bo patrzac na twojego posta wyzywasz mnie od imbecyli itp.A i mowie po raz kolejny ze umiem czytac,zacytowalem poprawne zdanie,oraz wypowiedzialem sie na temat napisany tymi pogrubionymi literami...
@Dextero0
Teraz zaluje...szkoda nerwow na Niego.

Ostatnio edytowany przez Lotress - 20-02-2007 o 12:28.
Lotress jest offline   Odpowiedz z Cytatem