Temat: Diablo II
Zobacz pojedynczy post
stary 21-09-2004, 19:40   #41
Master_Marcin
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Nisko \ Poland

Master_Marcin ma numer GG 2935149
Cool

Heh, szkoda że dopiero teraz zauważyłem ten topic . A więc jeżeli o mnie chodzi to gram w Diabełka ok. 4 lat... najpierw classic teraz Diablo 2 : Lord of Destruction na Europe Battle.net. Uważam iż jest to najlepsza istniejąca gra i narazie się to nie zmieniło od tych 4 lat . Gram w pełni legalnie, nie używam żadnych botów ani hacków ( np. Map Hack... ). Nie używam nawet taxi, czyli tego co kilkanaście postów wcześniej mówili ludzie - 70 lvl w jeden dzień - lol, to jedna z najgłupszych rzeczy jakie można zrobić... ominąć 90% questów wykonując tylko te końcowe. Jeżeli chodz o wiedzę, to myslę, że naprawdę wiele wiem o tej grze, można nawet powiedzieć, że znam ją na wylot ;P, dlatego śmieszą mnie wypowiedzi niektóych gości tutaj, typu : "2000 defa Zabójczynią !!" ( najsłabszy potwór na piekle by Cię spokojnie zabił ), ewentualnie "Słowo CHAOS dające 11 poziom Zamarzniętej Kuli !!" ( bo takim czymś to możesz podrapać średnie potworki na początku 2 poziomu trudności jakim jest koszmar, ale wyżej jest to raczej bezsensowne ). Co do postaci na BN to mam obecnie 2, Paladyn ( OCZYWIŚĆIE ) 92 poziom, oraz Czarodziejka 30 poziom. Ktoś zapyta, dlaczego tak mało mam tych postaci, otóż odpowiedź jest kilka linijek do góry - nie korzystam z taxi, czyli 70 lvl w jeden dzień, ponieważ jest to głupie. Jeżeli ktoś ma jakieś wapliwości/zastrzeżenia to chętnie podyskutuję na ten temat. Aha powiem jeszcze, że moje konto to *Master_Marcin ( oczywiście REALM EUROPA ). Pozdrawiam.
Master_Marcin jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.