Zobacz pojedynczy post
stary 17-02-2007, 23:23   #1837
0lik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NIVAR Pokaż post
lol na samym poczatku nas bylo okolo 10 a wiw z 15+ iz przewaga lvlowa po stronie wiw, dostawalismy strasznie ale jak wiecej osob zaczelo od naszych przychodzic to oni albo dawali logia lbo do pztow uciekali, taka prawda

Kurwa ca zo j*****idiota kurwa ty nawet nie umiesz patrzec na monitor i widziec ile osob walczy k**** a co padles bo co bo zle zrozumiales na vent i wszedles sam w trap i do tego sorry twoje k***** problemy z netem lagi kicki itp

No i mysl dalej ze NF wygra a mooth nie bylo przy kompie debilu ale przeciez ty wiesz bo byl na noobcharze

I idioto naucz sie liczyc bo WIW bylo 7 a NO FEAR noobami bylo ich 20+ i napewno ten cep bez nog nie zrobil by pz jak by NF bylo mniej niz WIW

WIW
NIeiwem ktos mowil czy tam pisal ze mooth byl na noobie moze zle zrozumialem ok, tak wiw bylo 7 a, no fear bylo 20+ adzam sie w 100% ale to pod koniec bitwy jak wieszkosc wiw dala logi albo uciekla do pztow

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gwiazdor Pokaż post
gandamir popraw na forum tibia.com fragi tetra bo zrobil 6 a nie 5 i powinien byc na 1 miejscu
poprawilem sorka o,o

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NIVAR Pokaż post
Szczerze skibo szkoda mi juz teraz w tym momencie ciebie hahahaha

Az mi sie nie chce ciebie komentowac

WIW na zawsze
A mi ciebie szkoda

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fauder Pokaż post
zostawcie nivara wreszcie ktos ogarniety na tym forum.Gandamir TETRO ma 6 fragow
ogarniety hahahahaha sorka za fragi poprawilem co jak co ale statystki staram sie robic obiektywne
0lik jest offline