Cytuj:

Oryginalnie napisane przez  NIVAR

lol na samym poczatku nas bylo okolo 10 a wiw z 15+ iz przewaga lvlowa po stronie wiw, dostawalismy strasznie ale jak wiecej osob zaczelo od naszych przychodzic to oni albo dawali logia lbo do pztow uciekali, taka prawda 
Kurwa ca zo j*****idiota kurwa ty nawet nie umiesz patrzec na monitor i widziec ile osob walczy k**** a co padles bo co bo zle zrozumiales na vent i wszedles sam w trap i do tego sorry twoje k***** problemy z netem lagi kicki itp 

No i mysl dalej ze NF wygra a mooth nie bylo przy kompie debilu ale przeciez ty wiesz bo byl na noobcharze 

I idioto naucz sie liczyc bo WIW bylo 7 a NO FEAR noobami  bylo ich 20+ i napewno ten cep bez nog nie zrobil by pz jak by NF bylo mniej niz WIW 
   WIW  

| 

NIeiwem ktos mowil czy tam pisal ze mooth byl na noobie moze zle zrozumialem ok, tak wiw bylo 7 a, no fear bylo 20+ adzam sie w 100% ale to pod koniec bitwy jak wieszkosc wiw dala logi albo uciekla do pztow
	Cytuj:

Oryginalnie napisane przez  Gwiazdor

gandamir popraw na forum tibia.com fragi tetra bo zrobil 6 a nie 5 i powinien byc na 1 miejscu    

| 

poprawilem sorka o,o
	Cytuj:

Oryginalnie napisane przez  NIVAR

Szczerze skibo szkoda mi juz teraz w tym momencie ciebie hahahaha  
Az mi sie nie chce ciebie komentowac 
   WIW na zawsze  

| 

A mi ciebie szkoda
	Cytuj:

Oryginalnie napisane przez  Fauder

zostawcie nivara wreszcie ktos ogarniety na tym forum.Gandamir TETRO ma 6 fragow 

| 

ogarniety hahahahaha sorka za fragi poprawilem co jak co ale statystki staram sie robic obiektywne