Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NIVAR
lol na samym poczatku nas bylo okolo 10 a wiw z 15+ iz przewaga lvlowa po stronie wiw, dostawalismy strasznie ale jak wiecej osob zaczelo od naszych przychodzic to oni albo dawali logia lbo do pztow uciekali, taka prawda
Kurwa ca zo j*****idiota kurwa ty nawet nie umiesz patrzec na monitor i widziec ile osob walczy k**** a co padles bo co bo zle zrozumiales na vent i wszedles sam w trap i do tego sorry twoje k***** problemy z netem lagi kicki itp
No i mysl dalej ze NF wygra a mooth nie bylo przy kompie debilu ale przeciez ty wiesz bo byl na noobcharze
I idioto naucz sie liczyc bo WIW bylo 7 a NO FEAR noobami bylo ich 20+ i napewno ten cep bez nog nie zrobil by pz jak by NF bylo mniej niz WIW
 WIW
|
NIeiwem ktos mowil czy tam pisal ze mooth byl na noobie moze zle zrozumialem ok, tak wiw bylo 7 a, no fear bylo 20+ adzam sie w 100% ale to pod koniec bitwy jak wieszkosc wiw dala logi albo uciekla do pztow
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gwiazdor
gandamir popraw na forum tibia.com fragi tetra bo zrobil 6 a nie 5 i powinien byc na 1 miejscu 
|
poprawilem sorka o,o
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NIVAR
Szczerze skibo szkoda mi juz teraz w tym momencie ciebie hahahaha
Az mi sie nie chce ciebie komentowac
 WIW na zawsze
|
A mi ciebie szkoda
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fauder
zostawcie nivara wreszcie ktos ogarniety na tym forum.Gandamir TETRO ma 6 fragow
|
ogarniety hahahahaha sorka za fragi poprawilem co jak co ale statystki staram sie robic obiektywne