Oryginalnie napisane przez Crivo
Nf
Abo Tagteamz, Juffs, Luca Inviss, Masoj Hunett, Patteh ,Tralla,Xolorian, Kewseborgers, Sir Lothrien, Teraxul, Tonyy Kewl,Asteph,Barzi'Grit ,Cimothoe Immortalis, Demonic Pelego, Elfhame, Eon Aldarion ,Geo Aldarion, Lucaciu Gladioth, Mizaeron, Og'Thun, Rhara, Steiner the slayer, Darylan, Gafistergo Faberman, Ili dan, Pontheus, Slaminer, Avorian, Azeris,Chlodd, Dagon von zarvorich, Elve Nightshade, Fozzye, Gandamir Evil'Eye, Little Nasty Angel, Ren'ko Turghol, Tythan, Valayn Spir, Valerino, Wairon (40+)
WiW
Garlerdon, Galt'ar, Herineey, Lykontorna, Rhu Inferno, Ravin te'be, Zerio of Zygus, Arystos, Blan Somu, tetro aurelius (mala litera z braku szacunku do ciebie morx) <<< ten ostatni jest jednym z najwiekszych powodow mojego wejscia do wojny
wiec nas bylo 40+ ich jedynie garstka ale dzieki zwinnosci herineeya, ktory potrafi nie tylko zabijac ale wylogowywac inne chary przegralismy i w ogole ide na new world bo nas bylo 40+ ich jedynie 10 i dostalismy po dupie lawl
thx pablo Bylem gotowy isc z nim na war jak jak zostal oskarzony o kradziesz sca przez morxa i go bili mooth, morx itd, mialem nadzieje ze chociaz bedzie neutral ale nie jest a teraz to ja mam powod do war, a on nie ma zadnego tzn juz ma
Hail WiW_/ ze zwinnosci Herineeya, ze zdolnosci pchania sie Garlerdona w tlum, pvp morxa i diabelskiej mocy Rhu Inferno powstaje Kapitan Moothonost
HAIL wiw
|