Cytuj:
Oryginalnie napisane przez z3n3k
Hmm... O ile sobie przypominam to jest chyba 1 wojna w której sie bijesz... Myślę, że to jest jedyny powód dlaczego masz lvl jaki masz ale poza tym twoim expieniem faktycznie nic nie potrafisz. Wyzywasz Morxa (chociaz go nieusprawiedliwiam xD) a sam nic wielkiego od początku Kyry nie pokazałeś. To, że teraz jestes na tej wojnie w NF to jest twoje pierwsze i ostatnie 5 minut na tym serwie. Nawet jeżeli przegramy ta wojne (w co wątpie) to nie myśl, że wrócicie to spokojnego expienia... Dla nas wojna będzie sie toczyc do 1 lvla. Dlatego myślę, że dla ciebie będzie prędzej czy pózniej najlepszym rozwiązaniem będzie nowy serwer najlepiej non-pvp bo tylko do expienia się nadajesz. Te twoje reasony z dołączeniem do wojny z powodu Morxa są naprawdę śmieszne... No ale cóż wszystkie problemy rozwiążemy na battles ;]
|
1 A ty jeszcze w zadnej sie nie biles bo sie boisz xD
2 hehe ja potrafie expic, a ty i morx kupowac chary
3 Morx tez nic nie pokazal, a ja pokazalem ze da sie zrobic 166 lvli bez zadnego aktu pa, w przeciwienstwie do morxa
4 to jest moje pierwsze 5 minut, a morxa ostatnie
5 mi sie juz nie chce expic, mam w oczach chec scinania waszych charow jak glow hydr bedzie odrastac a ja was bede scinal
6 mam chara na refugii xD
7 a twoj reason jest jaki? ops znaczy ni etwoj bo nie walczysz ale twojego chara