Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xsasero
@Xairax no Ty to naprawde zrobiłeś niezłą rozrube... Postałeś, postałeś padł Szakal padł Dray to ty na dół utana vid albo ring i długa. Nawet nie pomogłeś. I niezła rozruba była... Brawa dla Ciebie za "szybko-biegi"
|
Xairax robil co do niego należalo , co do ich odwrotu , trzeba byc slepym zeby wytykac to jako blad , dobrze zrobili , Aylitha nie mial juz jak sam zblokowac drogi HWL --> Shoterzy LS , wiec albo padl by Aylitha (tak jak sie stalo) albo padli by wszyscy , wedlug mnie podjeli dobra decyzje.
Co jeszcze nasuwa mi sie na mysl po obejrzeniu filmu to to ze bledem bylo pozwolic im podejsc na mostku , wiem ze cierzko bylo wstrzelic m walla miedzy nich (pewnie mieli dane follow na siebie) , ale w wypadku gdy podchodzili zwartym szykiem , trzeba bylo ratowac sytacje combosami w prowadzacego lub "najslabsze ogniwo szyku" w zasiegu shoterow. Wiem ze to tylko gadanie moje i latwo jest mowic jak sie obejrzalo akcje na spokojnie, ale wieze ze kolejne potyczki LS - HWL beda bardziej wyrownane (ta konkretna akcja zasluguje na uznanie , bo gdyby mieli z 400-500 sd power wicej , wynik walki moglby byc zgloa inny). Jakie pozytywne wrazenie odnioslem po obejrzeniu filmu ? Chlopaki maja jaja, i widac ze nie boja sie o swoje postacie (co czesto jest zarzocane) , druga sprawa , texty Daero i kogos tam jeszcze nabijajce sie z "polskości" , powodzenia zycze polakom w HWL , jestescie tylko nazedziami , bo jesli mielibyscie jaki kolwiek szacunek u "tych graczy" , nie psioczyli by na wasza nacje , a tymbardziej nie w waszej obecnosci.
pzdr.