Temat: Serwer SS'y z Astery
Zobacz pojedynczy post
stary 18-02-2007, 12:27   #4060
Kojotes
Rangers lead the way

Kojotes's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2005

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
Domyślny @PoI

Gratuluje wszystkim!

takiego hardcore'u dawno nie pamiętam....

heh, teraz ja dam pare ss. Zrobilem ich całkiem sporo, ale niestety robilem wtedy jak sie nic nie działo >.< bo jak były kłopoty to sie martwiłem czym innym a nie robieniem ss'ów ;] w każdym razie wybrałem pare co ciekawszych ;p

1. Defiler prawie solo (Senius blokał a ja biłem- zszedł ponad bp sd bo sie bydlak zdrowo leczył )

2. Wejscie na Ashfalor~~~ seal: demon, 2 undead draggys i liche. Jak widaćbloknięte bez kłopotu. Za to za chwile Monkey i Headhunter padli na 2 tylko undead smokach.... po prostu: 1 klatka monkey full hp i 2 smoki, 2 kratka: Monkey Lion has left the party... nawet hitów nie zobaczylismy ani jego reda..

3. Padło dwóch main blokerów, więc hellhoundy blokowali ~140 kina, 109 kina i 106 kina. Bez problemów większych, ale Nando padł.

4. Pumin zrobiony bez ofiar, i został ostatni seal Apocalypse. na wejście padli prawie wszyscy high levele, Iori, Fenix Master, etc w sumie z 8 osób. Tutaj popisał sie zwłaszcza Dragonhearted z kozackimi ue ;] bo bloka został nam Axente, 137 kina, ale niestety nie grzeszy odwagą i trzeba go było kawałęk czasu namawiać ale szło mu świetnie, chociaż blokował w p secie:

5. Tutaj już prawie koniec, jak widać po moich runach Axente blokuje juggera i fury, o dziwo pomaga mu 82 kina (Hail Jack Slade), tymczasem paru kina 100+ którzy jeszcze zostali kryło się z tyłu xDDD

6. Hua!

I message of the quest:

02:55 Axente Cate [137]: never force me to block again
02:55 Axente Cate [137]: I almost shitted my pants
02:55 Axente Cate [137]: XD

HAHAHAHAHA!

Cóż, teraz pozostaje czekać na Worego i jego film, uchwycił pewnie wiele ciekawszych akcji, może porobi ss'y P

PZDR.
Kojotes jest offline   Odpowiedz z Cytatem