Zobacz pojedynczy post
stary 18-02-2007, 13:11   #4399
Times
Użytkownik Forum

Times's Avatar

Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Witam wszystkich... Od Dzisiaj mam Pacc'a i ma mały problem... Nie mam pojecia gdzie expic ! Skille 60/60 LvL 15. Prof: Knight Mlvl 3 i troche Eq : C. Armor, Giant Sword, Plate Legi , Crus. Helmet. Prosze o porade
Idz na tomby poziom 1 z potworkami. Powinienes sobie na luzie poradzić. Możesz też expic na dworcach ale tam lepiej nosić kilka UHów. Więc dobij 4 mlvl. Rotki pod fibułą bardzo dobry exp dla Ciebie, możesz isć tez na rotki pod LB, siedzi tam mniej ludzi niż na fibuli a exp jest lepszy.

Cytuj:
Siema x) mam pytanie i prosze odpowiedzcie mi na nie...gdzie mam szybki exp palkiem na 28 lvl skill dist 62 mlvl 10 eq(chyba nie wazne ale dam):boh,b robe,steel helmet/crusader helmet,scarf/platinium amulet ... ktoro eq wziac i przedewszystkim gdzie ?? Nie mowcie mi o kopalniach chyba,ze dobra miejscowa z guardami (zeby gonil mnie 1) ,a moze podskillowac ?? Prosze pomozcie i jakie runy brac i ile manaskow a i kusze czy luk...
Cyce na PoHu - zdecydowanie najlepsza miejscówka dla Ciebie. Exp super. Na tym lvl dardzo dobre expowisko dla pallla. Mozesz tam siedziec nawet do 50lvl. Skilować chyba nie musisz, skil wleci z expieniem. Bierz kuszę ponieważ wyspępuja tam mino archy a z nich lecą bolty. Możesz wziąsć trochę manasów aby nie tracić na UHy. Oczywiśce kilka run GFB też się przyda.

Cytuj:
Moim zdaniem na niskim lvl najlepiej wyjechac do Thais lub Venore. Tam sie na niskim ( i nie tylko ! ) LvL najlepiej ExPi. Thais słynie z elfów na których możemy sobie poexpić na owym niskim LvL. Trzeba jednak uważać na elfy Skauty czy jak sie to tam pisze jak i rowniez na roztwormach i na przeroznych rodzaju orkow i na tak zwanzch cycach (cyklopach) w Venore znowu na Swamp Trollach.
Gdzie ty kolo Thais masz elfy żeby mozna było na nich poexpic?? Jest jeden mały resp za Mount Sternum. Thais raczej z Cyców słynie i niema tam dużo orców.

Cytuj:
a co mi byscie radzili? 16 lvl pallek skille 51/42.

EQ
p-set;guardian shiled; crown helmet

Wale lukiem
-Cyce koło Thais w Mount Sternum.
-Dwarfy
-Cyce kolo Thais nr 64 na mapie respawnu.
-Rotki pod Fibuła.