Zobacz pojedynczy post
stary 18-02-2007, 14:41   #404
v0n_oswiec0ny_
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Wroclaw - Peterborough

Stan: Usunięty
Imię: kupa
Gildia: kupa
Świat: kupa
Poziom: ;/
Skille: kupa
Poziom mag.: :/
v0n_oswiec0ny_ ma numer GG 3302954
Pergamin czlowieku sam przemysl swoje zachowanie!!! :|:|

nie wiem czy tylko ale Omernon nie jest tutaj noobem, newbe ani nabem ani nobem...
Moze jest w malym stopniu ale napewno nie takim jak 90% osob co sie wypowiedzialo wliczajac mnie bo nie moge stwierdzic ze nie jestem noobem, newbe ani nabem ani nobem, poki ktos mi tego nie powie kto juz jest bardziej doswiadczony... bo wkoncu skad ja mam wiedziec czy jestem czy nie skoro jestem nie doswiadczony?

teraz nastepne 3 gorsze(mamy razem 6 )

moja ocena artykulu 3/10 tylko za to ze sie starales i miales dobre checi i nie bronie noobostwa ale duzo faktu pomyliles

@edit
Dorzucam nastepne 3 grosze i teraz ja Ciebie skrytykuje(mamy 9)

napisales takie cos:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez WszechStronny Pokaż post
nOOb- gracz, który nic nie wie, ale twardo się zapiera ze wie i ze to ty jesteś nOOb
newbie(lub noobie, zależy jaki kraj)- gracz, który nic nie wie, ale się przyznaje i darzy do poprawy
i to jest G O W N O P R A W D A ! ! ! !
Mowisz ze mylimy pojecia a ty to co?! Pisalem strone wczesniej co to znaczy nob&nab, newbe i noob wiec nie pieprz glupot ziomek
nie bede sie powtarzal wiec odwoluje do strony numer 40 KLICK
.................................................. ...

koniec listu, jak zawsze mowil dla was vOn GruBe JaJo

pzdroO 4 all, cYa in da Tiolet

13:20 Geno Deru [8]: jetses trentwy

HAIL DANCING SHADOWS!!!
Even if I wasnt in that Guild I Love THEM : )

~~HI~~
~~BYE~~

Ostatnio edytowany przez v0n_oswiec0ny_ - 18-02-2007 o 15:04. Powód: powod pytania?
v0n_oswiec0ny_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem