Temat: Anihilator...
Zobacz pojedynczy post
stary 21-09-2004, 20:27   #15
Andrew [AfR]
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 04 2004

Świat: Thoria
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matfiej
@CieMnY do zrobienia quest wystarczy zabić tylko te dwa demony blokujące wejście. No ale jest i zła wiadomość, ten quest może być zrobiony tylko raz dziennie, więc odpada wprowadzanie znajomych ;p
True.

Cytuj:
@Szmatex myślę, że wiele ludzi którzy spotkali się z demonami polemizowało by z tobą. Demony tak nawalają, że nawet na 110lvl sorcowi, tak potrafią zjechać manę, że już mu na 2ue może nie starczyć, pamiętaj, że tam nie jest 1 czy 2 tylko 6 kretynów, które potrafią naprawdę ostro zaspamować, a ten sorc co blokuje demony jeszcze ostro z łapy obrywa (demon z łapy potrafi walnąć za 400+ [widziałem na własne oczy], albo i za 500+ [słyszałem i wiem kto, ale nie będę wymieniał pechowca]).
Alez w wiekszosci to wlasnie dla sorcow jest kwestia szczescia, nic poza tym... sam widzialem na wlasne oczy 3 proby 4 sorcow z non PvP teraz odpoczywaja i zbieraja sily na juz 4 probe... oby sie udala, bo juz mi ich zal.

Ale na non PvP tez bywaja odwazniejsze teamy sorcow Na Securze 1 team 4x sorc zrobil quest anni~ nawalajac z sd.

Cytuj:
I nie zapominajcie, że demony potrafią się całkiem nieźle uhać, i nawet dość szybko im to wychodzi.
Wystarczy obejrzec nowy filmik na tibicam z forum tibia.de... quest robila wiara z Lunary... team: 2x knight i 2x paladin... widac jaka to nawalanka i jak trudno 2 paladynom zabic to scierwo.

Cytuj:
P.s. I nie wiem czy czasem stone skin amulety nie chronią tylko przed obrażeniami fizycznymi, ale może niech ktoś to zferyfikuje.
Weryfikuje... true one more time.