Zobacz pojedynczy post
stary 18-02-2007, 19:36   #10
Lord Dark'Wiz
Użytkownik Forum

Lord Dark'Wiz's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Sopot

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Lordun
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 53
Skille: 79/59
Poziom mag.: 14
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez v0n_oswiec0ny_ Pokaż post
Wlasnie tez mnie "irytuje" to ze np. nie ma rozdzki ktora wali sdkami albo wand skilla to by bylo dobre. ;P
Wand skill? Magowie to i tak bardzo potężna profesja jeżeli chodzi o ofensywe. Taki "wand skill" jak to ujołeś byłby totalnym przegięciem pały... Mag miałby siekać tym moby i playerów po 100-200-300 dmg? N/c.

@Topic:

1. Na guardach używając Wand of Dragonbreath (dla zachowania dystansu) lub Wand of Cosmic Energy (dla lepszych obrażeń) spokojnie wystarczy ci na dobicie 33 poziomu, kupisz sobie Wand of Inferno (dystans + obrażenia) kupisz troszke manasków i ziuu, na guardach można dobić na luzie 50 level.

2. Możesz siedzieć sobie pod depo i przez 3 lata machać runy, handlować i kupić sobie Arcane Staff'a za 2 mln. gp który jest nagrodą z PoI quest'a, niestety nieużywaną.

3. Możesz chodzić na lepsiejsze monstra używając slabych różdzek które to jednak zadają jakieś obrażenia...

Jak widzisz, istnieje multum wyjść, najlepiej zrobisz siedząc na guardach...

*FuN*

@Editto: A o runkach ofensywnych nie myślaleś, zresztą na 30+ na demonki to jeszcze za wcześnie.

16:04 Zamak Saio [6]: Moj kumpel to moothonost i nikt mnie niezabije bo jak zabije to mu powiem i tego co mnie zabije on zabije jego!

Ostatnio edytowany przez Lord Dark'Wiz - 18-02-2007 o 19:38.
Lord Dark'Wiz jest offline   Odpowiedz z Cytatem