Zobacz pojedynczy post
stary 18-02-2007, 22:39   #53
Coray
Guest

Domyślny

Zito ma rację, nie można nikogo nazywać najlepszym rookstayerem ! Dlaczego? Jest to zbyt "mocny tytuł". Przecież nie wszyscy rookstayerzy tu wchodzą ... Albo wchodzą jako goście. No i jeszcze tytuły : Najbardziej n00bowaty - czy to jest normalne ? No wybaczcie, ale już sobie wyobrażam uczucie osoby która widzi : Największy n00b : <ja> ... Na dodatek przeraża mnie ortografia i zachowanie pana, który to prowadzi. Panie "Lukas" jaką atmosferę tu widzisz/czujesz? Ty wiesz, że na tym forum znajdują się najlepsi rookstayerzy ? Dziwne ... mam paru kumpli, którzy są naprawdę wysoko, ale tu nie zaglądają z takich - lub innych powodów.

(w odpowiednim użyciu i miejscu ) Pozdrawiam.

PS.

Cytuj:
Poczuj Emocje ...
Stan Sie Zwyciezcom ...
I Odbierz Nagrode
- Gdy to przeczytałem - "spadłem z krzesła" - zbyt pospolite, raczej : krzesło spadło na mnie - by pasowało

@down :

Wyobraź sobie, że wstydzę się w ogóle pokazywać dla kumpli jaki "dysortograf" to prowadzi. Co mnie obchodzi opinia forumowego negatywa ? Delikatnie pisząc : mam to gdzieś. On nawet nie raczy wkleić do Worda swoich "tekstów", żeby poprawić błędy !!! Jaka ambicja ? Jaka inicjatywa się pytam ? Żeby on chociaż po polsku pisał ... "Drobsa" Nie zagłosowałem - bo dopiero wczoraj to zobaczyłem - już nie ma 1 edycji więc nie ma jak głosować. Żebym przeżywał to "jakby od tego zalezalo moje zycie" to bym inaczej zareagował ... Żeby ktoś miary : Pana Klocka, Milana Ognia, Res Khmera, Kshaqa, Prodigy albo Ciebie to prowadził - moooja inicjatywa byłaby wielka
"Płaczliwe użalanie się nad wynikami" - nawet ich nie znałem pisząc tego posta ...

@2down

Współczucia ... =/

Ostatnio edytowany przez Coray - 18-02-2007 o 23:08.
  Odpowiedz z Cytatem