Temat: Anihilator...
Zobacz pojedynczy post
stary 21-09-2004, 21:08   #19
Andrew [AfR]
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 04 2004

Świat: Thoria
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin
1. Stone Skinn amulet chroni tylko i wylacznie od obrazen fizycznych - UE zdaje obrazenie fizyczne, demony chyba wala przedewszystkim ogniowymi atakami (FE nie ginad od UE w wykonaniu demony, czyli jest to ogien).

2. 4 sorcow na lvl 100 z 70 mlvl (czyli dosyc dobry patrzac po high score) zakladajac ze sie uda im odpalic po 2 UE maja ~20% szansy na zabicie demonow (srednie obrazenia na 100 lvl z 70 mlvl z UE sa sporo nizsze niz 1k, czyli krodko mowiac liczy sie szczescie zeby dobrze UE weszly).
No mniej wiecej o tym mowilem

Cytuj:
3. Na Secura na 3 pruby kazdemu po 2 UE udalo sie odpalic raz.
To ost. team sorcow... nie mial szczescia. Przed nimi bil co najmniej 1 team sorcow z ue i zrobili to za 1 razem.

Cytuj:
4. Zeby miec przyzwoita szanse na wykonanie anihilatora w 3 sorcow trzeba by bylo miec ekipe ze srednia lvl ~120.

5. Zeby miec przyzwoite szanse z 3 sorcami i ryckiem/druidem na przedzie to trzeba by miec sorcow na 150+

6. Zeby wykonac anihilatora z UH/SD sorcami/druidami to trzeba miec 170-200 lvl (Druid lvl 173 mial by 1000 hp)
Specjalnie dla Ciebie dowiem, sie czy na bank sorcowie zrobili ten quest na Securze, uzywajac sd... wiem, ze byly takie plany i ze chcieli wykonac anni~ tak jak na zwyklym pvp world.

Cytuj:
7. Wykonanie z SD i mana shield zabijajac tylko demony po prawej CHYBA bylo by mozliwe przy okolo 140 lvl, ale nie wiem czy udalo by im sie dotrwac do przejscia przez drzwi (chcial bym zobaczyc film od tego kto mowil ze na Lunarze wykonali go w ten sposob).
Zle mnie zrozumiales... heh widocznie juz taki moj zywot mowilem, ze na Lunarze zrobili ten quest dwaj rycerze i 2 paladyni. I bylo widac tam jaka to jest jazda Filmik jest na tibia.de, na forum No a napisalem o tym tylko dlatego, zeby ludzie zobaczyli co to jest... i moge powiedziec z cala odpowiedzialnoscia, ze na non PvP ten quest jest taki sam... czyli taka sama jazda xD