A ja zachecam do przeczytania raz jeszcze mojego poprzedniego postu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Instynkt
Wychodze z zalozenia, ze jezeli ktos ma jakies osiagniecia powinien byc z nich dumny. Chwale sie tym co osiagnelam bo skromnosc jest mi obca. Poza tym unikam dzieki temu pytan typu - ile expa dziennie robisz/jaka masz kolekcje/na ktorym jestes miejscu na Rooku ... Rzucanie zdjec na lewo i prawo?
|
Cytuj:
Z tego co piszesz to najlepiej ograniczyc sie jedynie do samej gry. BA nawet rozmowy z graczami nie sa wskazane gdyz moz to byc przejaw "braku skromnosci"/"samozachwytu"? W takim razie dziwi mnie fakt, ze udzielasz sie na Forum.
|
n/c , zupełnie mnie nie zrozumiałaś w tym momencie, ale z błędu wyprowadzać Cię nie będę. A na przykład tu:
Cytuj:
Brac przyklad z Sunrise'a? Niby co soba reprezentowal? Dominacje Antici? Korzystanie z plecow? Gloszenie plotek? Skromnosc? Uczciwosc? Nigdy nie wezme z niego przykladu bo byl jest i bedzie dla mnie blaznem.
|
Zdanie dotyczące brania przykładu - chodzi mi o aurę, jaką wokół siebie wytworzył. Należy zadać pytanie: Dlaczego my jej nie mamy? Jaka nasuwa się odpowiedź? Osoby, nazwijmy po imieniu h-lvl, zbyt publiczne nigdy jej nie będą mieli, bo zawsze będą blisko innych graczy - za blisko.
Cytuj:
Odnosze wrazenie, ze jego 100 lvl jest dla Ciebie motywem przewodnim i jakby nie patrzec wielki Sun jest bozyszczem, ktorego czyny i slowa sa swiete ...
|
A jeśli nawet, to co? Zazdrość?! Te stwierdzenie wg mnie nie ma żadnych podstaw i raz kolejny zostawie te Twoje zdanko bez sprostowania. Gdybyś poświęciła minutę więcej uwagi na moje poprzednie zdania, nie wypowiedziałabyś tego, gdyż one świadczą zupełnie inaczej.
Ew. jeżeli interesuje Cię moja prawdziwa opinia na jego temat, popytaj moich przyjaciół, którzy potwierdzą moje stanowisko.
W wielu poprzednich tematach ustosunkowywałem swoją opinię na temat Suna, więc nie będę raz jeszcze zaglądał w te akta, które możliwe, że usunęłaś jakiś czas temu.
Zauważ, że w tym poście starałem się być obiektywny. Oprócz minusów, które z tak wielką stanowczością zauważasz, ja dostrzegłem również niezaprzeczalne plusy jego osoby, plusy nie wynikające z levela, ale m. in z tego, kim jest.
Widzę, że te pozytywne aspekty jego "bycia" strasznie Cię naburmuszają. O ile nie podoba mi się to, że jestem przez niego i jego elitę posądzany o to czy o tamto - nie mogę zapominać o tym, co on wniósł w Rookgaard. Tak, tu właśnie należy zauważyć ten magiczny PIERWSZY 100 lvl, bo o 3, 4 nikt już mówić nie będzie.
Pytając typowego rookstayera, dając na to nie związanego z Tibia.pl, nie mający wcześniej przyjemności ani z Tobą, ani z Sunem, pytając o to, kogo uważa za swojego Rook-Idola, jak myślisz kogo by wybrał? Rozmowa o kim wzbudza więcej emocji wśród graczy?
Zaiste ciekawe jest te Twoje krytyczne nastawienie, a może to zawiść o te Share? Czy aby potrafisz spojrzeć na sprawę trzeźwo?
Ofc szanuje Twoje zdanie i nie mam zamiaru, możliwości, ani podstaw aby próbować je zmienić. Niestety, żądam tego samego.
@DOWN
Pragnę abyś wiedziała, że ja go nie zachwalam ani nie potepiam, jako gracz jest mi zupełnie obojętny, ja tylko dostrzegam fakty.
Widze dużo podobieństw w Twoim jak i moim postrzeganiu jego osoby, jednak nie umiem zrozumieć pewnych rzeczy padających w Twoich postach.
A dyskusja będzie zakończona kiedy wszystko zostanie wyjaśnione.