Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PolishDrinker
i tego wlasnie ci brakuje. znajomosci sytuacji na serwerze. nigdy nie pisalem jaki to bylem hero jak to walczylem za polske itd. metafora... hmmm... trudne slowo? moze dla 2latka, nie dla mnie. i przykro mi, ze nie porafisz dostrzec, ze pierdolisz od rzeczy, tlumaczysz sobie moje posty jakos na swoj sposob, w ogole nie zwiazany z trescia wypowiedzi. wiec jeli masz takie rzeczy gadac to nie agdaj w ogole albo pisz na pm to wtedy powymieniamy opinie na swoj temat i swoje poglady. raz jeszcze powtorze ci, ze wypowiedzialem tutaj jedynie TRZEZWE spojrzenie na sytuacje Catrishii, wcale nie udupiajac polakow w hwl, wcale nie obrazajac Cati i nie broniac tych co sa "patriotami" jak to mowisz. i dziecko... moze i nie jestes wiekwo, ale jesi bedziesz tak odbieral moje posty, umocnisz mnie w tym co powiedzialem wczesniej.
pozdro 
|
Zeby bronic kolesia, ktoreog tu jedziecie za to, ze nie jest z Polakami nawet nie musze wiedziec jak sie server nazywa. To raz.
dwa: Piszac, ze dla kogos przyjdza sad ostateczny jasnym jest, ze nie masz na mylsi teog, ze zrobia z niego ldiera, tylko go wypier**la z serwa. I dodam, ze nie jest to nadinterpretacja.
trzy: Mowisz "nie obrazalem Cathii", a ja ci powiem: cofnij sie troche i rpzeczytja co napisales.
cztery:Mowisz "jezlei nie rpzeszkadza mu to, ze w HWL obrazaja polakow, jeog sumienie" (moze byc niedokladnie),a pozniej ze nie udupiasz polakow w HWL. wymaga komentarza cyz pan dorosly zrozumie co mam na mysli?
piec: mowisz, ze nie potrafie odczytac twoich postow. Zgadzam sie "to ze napisalem o sadzie ostatecznym bylo trzezwym spojrzeniem na zachowanie Catrishii
i wypowiedziach wszystkich osob, ktorzy go krytykuja czy popiweraja.". kompletnie ie rozumiem drugiej czesci tego zdania.