Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2007, 02:51   #1637
Grebol
Użytkownik Forum

Grebol's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz

Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marihuans Pokaż post
A wy dalej swoje...

gdy wszedlem na forum i przeczytalem 10 stron pod rzad bo dawno mnie nie bylo to poprostu najsmieszniejszym kolesiem byl ten 77 lvl z harmoni....
czy ten swiat to naprawde jest taki pierdolniety ?? oni tam ucza ciebie glupoty ?? Ze wszystkich krzykaczy on byl chyba najsmieszniejszy....
Najpierw w odpowiedzi na post ze robi bledy pisze ze to nie on robi bledy a 20 osob mu to udowadnia....
potem jak obrzuca kogos tym ze ma chara wymyslonego a ten udowadniajac mu to na filmikach pierdoli ze od nich go hackneli...
KOLES KURWA JAK JESTES JEBNIETY I WCHODZISZ NA ***** TO TWOJ PROBLEM kazdy wie ze plik filmowy ma .rec
Idz lepiej na harmonie. albo wiesz co moze ci zalatwie korepetycje z polskiego bo akurat mam matke polonistke to moze cie nauczy ;]

Cya

Co za jełop z Ciebie niczym drzeworyj czy jakos tak... Gdzie on napisał ze przez filmy tego tajemniczego ciecia dostał haka? Jebniete dziecko z ciebie całkiem- nim ty doryjesz tak jak on 77 lvl na Harmoni to cie stara moze zdazy nauczyc wyrazu "Czytanie Ze Zrozumieniem" Pewnie ze pojdzie na Harmonie po chuj ma z takimi lamamami jak Ty na servie grac. Drzeworyj pierdolony czy inny diabeł z Ciebie.

POzdro
Gremb
Dzisiaj, 17:19 #425
xBardolekx
ok panowie to ja zapominam o carlin.pl..
Grebol jest offline