Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PolishDrinker
dobra skonczmy ta bezsensowna klotnie, bo skoro pierdolisz od rzeczy to nei chce mi sie dyskutowac. bo gdzie w zdaniu "jezlei nie rpzeszkadza mu to, ze w HWL obrazaja polakow, jeog sumienie" obrazam polakow w hwl? a jesli nie rozumiesz niektorych slow czy prostych konstrukcji gramatycznych to radze wrocic sie do sszkoly. na sile wmawiasz mi, ze jestem zle nastawiony do kogokolwiek na tym forum. no i moze masz racje, ale nie jest to ani catrishia, ani zaden polak z hwl tylko ty. powtarzam po raz wtory. dodalem TRZEZWA opinie na temat tego co sie dzieje, nie obrazajac NIKOGO.
|
1) Gdzie w tym jets obrazanie? Mowisz o sumieniu ludzi, poniekad sugerujac, ze ich nie maja skoro potrafia zyc z tym, ze obraza sie Polakow.
2) Jezeli tamto byla prosta konstrukcją gramatyczną to mi to wytłumacz, bo dla mnie to jest po prostu blad jezykowy. Druga czesc zdania blyo kompletnie oderwana od pierwszej, wrecz jakby wyrwana z innego zdania i doklejona. Takze nie ow, ze to ja powinienem sie cofnac do szkoly, moze po prostu ty w niej dluzej zostan, bo jak to moj dyrektor mowil "klasy maturalnej nie trzeba konczyc w cyklu jednorocznym".
I skoro odpowiadanie argumentami czy zarzutami, na twoje slowa jest wg ciebie pierdo**niem od rzeczy to...<tu wpisz co uwazasz za sotosowne>