Widze ze zazdrosc bierze gora
1. Niemam Polskich znakow na kompie. Jestem na feriach w GERMANY
2. Przeciez to niejest oficjalny konkurs. O najleprzym Rookstayerze Polski to moze przesadzilem ale
TO JEST GLOSOWANIE DLA FORUMOWICZOW I GDZIES MAM ROOKSTAYEROW Z AUREI
nie obchodzi mnie nikt kto niejest czlonkiem forum tibia.pl ( chyba ze zwyciezcy)
3. Chyba biezecie te gre naprawde na powaznie. Nic innego sie nieliczy... Od dzisiaj w sklepie uzywamy "gp" nosimy na sobie "plate shieldy" a w szkole "skillujemy" xD Powiedzcie mi czy naprawde oto w zyciu chodzi ?
Zamiast znalesc sobie no niewiem hmm... Dziewczyne

(to dla tych ktorzy niemaja) porobic cos pozytecznego z nia lub bez niej to wy klepiecie tylko w te klawiatury i za jakimis Demonami biegacie z nadzieja ze MPA wypadnie
a jak wypadnie to macie dobry humor do konca dnia. A kiedy go wam ukradna to jest placz i euforia. TO JEST TYLKO GRA TAK SAMO JEK TE WYBORY.
To ze was niewybrali to swiadczy wlasnie o tym jacy jestescie. Ja moze niejestem aniolkiem w grze ale wnerwiaja mnie tacy ludzie co pol godziny za toba biegaja i krzyczy DAJ COS i wtedy moge (przeklnac). Jestem Rookstayerem i mam dobra opinie poniewaz pomagam slabszybm ale jak lazi za mna 9lvl brazylijczyk i tylko pieprzy cos po brazylijsku i nagle "plzzzz items" to mnie poprostu krew zalewa. a tak wogole to watpie ze sie spotkalismy. Musisz miec 1 lvl i musiales mnie ostro wkurzyc