Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2007, 14:30   #5038
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Sam właściwie niewiem co mam tutaj napisac , tak sobie mysle , co do tego honoru i wyzywaniu polaków , wiesz Cataclism , jak ktos mowi ze np. twoja mama smierdzi , to bijesz w ryj ,a nie podajesz reke , jak ktos smieje sie z twojego kraju i narodowosci (nie mowiac tego zartem , tylko powaznie) , to sie podaje reke temu komus zamiast bi w ryj ? Tlumaczyc mozna ze to gra , sorry ale to nie "gra" cie wyzywa a czlowiek , trzymac znim ? hańba , pomagac mu ? żałośc.

"tak sie nie robi , co ty o tym nie wiesz ?"

pzdr.

p.s. Ja mialem dosyc tego wszystkiego , niewazne jakie forum , tibia.de / tibia.com czy jakiekolwiek inne ,w co 2 temacie "damn polaks" "polaks don't deserve it" "polaks lose as always" "polaks sux" "omg this dude suckecked, i can bet he was a pl" , mam dosyc czytania takich gownianych z dupy wzietych opini , latwo jest im oceniac nas na podstawie 50 000 dizeci w wieku 7-13 lat grajacych w tibie z ktorych 90 % (wiecej?) nie jest jeszcze do konca rozwinietych psychicznie (jak inaczej to wytlumaczyc ?).

Jak juz mowilem , ja mialem dosyc. 3 lata pracowalem na opinie polaka , gdy gralem na dolerze , zlego slowa nikt nie powiedzial o polaku , szwed , holender, kanadyjczyk , brazylijczyk , venezuelczyk , peruwianczuyk , amerykanin , wietnamczycy , wszyscy mnie szanowali a co za tym idze reszte polakow na serverze , nawet kiedy nie potrafilem sie wyslowic po angielsku na g/c czy ventrillo , gdy moja gramatyka byla zalosna , ktos sie zasmial , powiedzial mi co zrobilem zle i co bylo w tym smieszne , po czym poprawil. Nikt nie powiedzial "fucking pl can't even speak proper english , go to school fool".

To co sie dzieje w HWL i ogólnie w tibii ostatnimi czasy.. powodzenia bo bedzie wam potrzebne.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline