Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dandrag
@UP
Do tego co piszesz pasuje mi cytat z drugiej części szybkich i wściekłych: "Bardzo śmieszne klownie"  Masz racje płać dalej, wspomagaj ich więcej to PA na pewno będzie mniejsze. PA może i "spada" ale nie bierzesz pod uwage, że coraz więcej gildii płaci Wanted...w ogóle zanim coś napiszesz to przemyśl to, chociaż widze ciężko Ci to przychodzi. Myślisz że jesteś fajny jak coś tutaj napiszesz. Jak już wcześniej to napisałem, później wejdzie ktoś kto nie wie jak naprawde wygląda sytuacja na Azurze i pomyśli, że masz racje. Te pierwsze dwie linijki to już w ogóle śmiech na sali...Polski to piękny język a Ty robisz z niego tylko szambo...
P.S. Cholera, wolne sie kończy, 2 semestr z nowym beznajdziejnym planem  ale wole sie pomęczyć troche  zawsze można nie pójść na wykład jakiś i skoczyć na imprezke 
|
Przejmijcie serwer,wtedy Wy będziecie mogli robić PA.
@All members Dof piszących na tym forum.
Zastanówcie sie co piszecie,Drzeworyt napisał tylko,że "jego zdaniem" na azurze robi się lepiej(Bo tak jest),a wyście juz go zwyzywali obrazli,zakreslili.Lol to juz na tym forum nikt nie może być za Wanted albo cos dobrego powiedzieć o wanted?.
Pa na azurze jest wtedy gdy Dof zabije kogos z wanted(bardzo rzadko to sie zdarza)i te Pa trwa z 3-4 dni.
Gdy ja ide expić to nie exivuje kogoś z wanted.tylko wasze noob chary i większość unjustified player killing jest z waszych postaci.
Na każdym serwerze pvp jest tak,że jak jakaś gildia rządzi na serwerze to się zazwyczaj płaci,jak tobie yawimaya nie pasi,płacić to idz pograj z Maciusiem na harmoni.
Od Wanted przez ostatnie 7 dni padły kilka osób mówie o lev 70+.Grimm i Bayter.Ale powody chyba każdy zna;].Ale nikt nie był ofiarą PA.
P.S
Ja nie płaciłem i nigdy nie padłem na azurze od Wanted.3-4 razy padłem ale od noob charow dof ich Ms.Choć i tak mam wielki szacunek do Dof.