Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NIVAR
ty jetses idiota ze jest inwalida nie moja wina i wale w niego a jak cos to w rl i tak bys do mnie nawet nie podskoczyl ahahhahahahaha debil jakis omg
OLIK ta bylo od was tylko 5 sorcow a ja widze elf i demonic bo fozzye i ganda to noobchary dla ciebie to ahhahahahahhahahahahaa 5 sorcow idz nobie w pizdu
Ta Skibo moje teksty sa wulgarne ale ty jestes jak szmata do podlogi wale w to kto zrobil szufiego hahhaa miales passy i nim grales tak samo jak gandamirem gra olik cariel i ty hahaha
Tak esdek mam 15 lat i lubie bic 14 latkow swieta prawda o tobie dzieciaku i nie mam tolerancji dla takich noobow jak ty czy gandamiRY czy inne nooby ktore chca na mnie najechac
|
NIVAR, wiem ze jestes bez urazy skonczonym idiotom lub niedowartosciowanym bubkiem, ale sprobuje odpowiedziec na twojego posta, gdzie ja napisalem ze bylo od nas tylko 5 sorcow? ja napisalem ze nie bylo
zadnego sorca. zarowno elf i demonic to ed. NIVAR ja na ciebie nienajezdzam i niemam zamiaru wchodzac na to forum mam nadzieje na kulturalna konwersacje, ale jak widac ty jestes na tyle wulgarny zeby obrzucac blotem kazdego kto ma choc troche inne zdanie niz ty.
co wiecej z twoich postow troche trudno wywniskowac oco wlasciwie ci chodzi, staraj ukladac sie zdania troche bardziej poprawnie gramatycznie to wtedy moze latwiej bedzie mi zrozumiec oco ci chodzi ale podejrzewam ze tego nie wiesz i ty. co do szufiego to jest to char cariela tak jak powiedzial thalle ale ty wmawiaj mi dalej ze to moj i skiby char ok...