Sory, że dopiero teraz to piszę, ale przez pewien czas niezaglądałem tutaj, a muszę to skomentować.Fajkowy loluś czy jakoś tak jest żałosny.
Tak Xax oglądał inny filmik... zesrał się, nawet niewiesz jacy byli na d lair shoterzy. Widziałem całą akcję z pozycji LS i jakoś niezauważyłem, żeby sie sd niesypało. I ten tekst typu: "blyo ich malo ale nikt nie walil w hwl tylko chyba jedynie tych 3 co blokowalo rpzejscie" jak mieli walić w innych typków z hwl, skoro ich niewidzieli, pozatym część cffaniaków stała piętro niżej.
Oryginalnie napisane przez Xsasero
@Xairax no Ty to naprawde zrobiłeś niezłą rozrube... Postałeś, postałeś padł Szakal padł Dray to ty na dół utana vid albo ring i długa. Nawet nie pomogłeś. I niezła rozruba była... Brawa dla Ciebie za "szybko-biegi"
Tak, masz racje, Xax powinien być cwaniakiem , zostać, napier*alać się z połową hwl żeby tamci mieli więcej fragów, znakomicie. Pozatym niewiesz poco on na niewidce leciał na skorpy więc zamknij dupe,wkur**ają mnie takie txty, objeżdżacie typa, a niemacie pojęcia o całej taktyce.