Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2007, 18:44   #74
Kolirn
Użytkownik Forum

Kolirn's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Prostyy Pokaż post
a twoj lvl na pvp to jest wyczyn i tez nie mogles go robic sam !!@!#!#41 zal.br. Zaslaniasz sie, ze sa maniakami, a ostatnio byles 18h online i potem znow 12, masz podobna liczbe godzin w miesiacu co Mati , wiec przestan pierd***c i wbij 300 to pogadamy
ciekawe jak to policzyłes ? 18h online ? zartujesz chyba....nie wiem skad masz takie genialne wyniki...

pozatym masz 14 lat i grasz na tym samym (o ile sie nie myle) swiecie co mdw, nic dziwnego ze go bronisz ale zrozumcie wkoncu on ma latwiej i tyle. fakt exp taki sam i tu i tu ale jak na non pvp dojdziesz juz do jakiegos pozadnego lvlu to expisz sam w tepie jakim chcesz i masz zajebisty resp, a nie tak jak ja ledo 35k na godzine po nocach wyciągam ( w dzien sie z pz nie moge nawet ruszyc poprzez lagi) wiec jak ktos mowi ze tibia to tylko zabijanie potworkow to sie grubo myli. kazdy w tibi ma kolegow i z wszystkimi na raz moze pogadac w tibi itp itd

tak poza tym....

jaka trzeba miec motywacje by wbijac wciaz i wciaz lvl ? ja juz wiem ze po annihilatorze i PoI bede retired bo nie mam po co grac...

jak mialem dobry internet w innym miejscu zamieszkania
to po 3 dniach PG (dla mnie to koło 300k na dzien taaaaaaaaaaaaa wiem ze mało) miałem już dość i jak widziałem przez nastepny tydzien draga na ekranie to miałem automatyczny odruch wymiotny... a on klepie po 1kk+ expa dziennie i mu sie niedobrze nie robi... ciekawe jak chłopacy zdecyduja o tym kto 300 lvl wbije...

a o moim sharingu lepiej nic nie mow. bo akurat malo mozesz wiedziec w tej sprawie, a o mdw oficlajnie mowiono ze sharuje. tyle ode mnie
Kolirn jest offline   Odpowiedz z Cytatem