Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2007, 21:33   #1
CRX
Użytkownik forum

CRX's Avatar

Data dołączenia: 19 02 2007
Lokacja: Lublin, CA

Stan: Niegrający
Poziom: -10
Strzałka Gildia/druzyna na jednym z nowych serwerow - whoever you are... Make the rules!

Witam!

Na poczatek moze powiem cos o sobie Jestem w klasie maturalnej, ucze sie w lo. W tibie nie gralem okolo 1.5 roku i planuje ponownie rozpoczac gre w maju lub czerwcu (po wszystkich egzaminach). Chcialbym stworzyc lub dolaczyc sie do druzyny na jednym z istniejacych swiatow pvp. Dodam od razu, ze bede gral na pacc. Poszukuje "normalnych" ludzi, ktorzy traktuja gre jako dobra zabawe (i nie rzucaja krzeslami po scianach w przypadku niepowodzen itp. => ). Jesli znajduja sie tu takie osoby, chetnie stworze z Wami nowa gildie. Nie mam wymagan dotyczacyh wieku, ale jesli chodzi o doswiadczenie, chetni na pewno powinni posiadac juz jakis staz w tibii. Mile widziane sa wyzsze lvl na dotychczasowych swiatach. Moze temat postu jest zbyt ambitny, jesli chodzi o te zasady, ale chcialbym czynnie brac udzial w zyciu serwera razem z druzyna Poza tym, mam nadzieje, ze nie musze przedstawiac pozostalych celow gildii, ale chodzi glownie o dobra zabawe, konkurencje z pozostalymi graczami itp. itd Jesli pojawia sie jakies pytania, chetnie odpowiem.

Nie wiem w ogole czy w dobrym miejscu umiescilem ten post, wnioskujac po niektorych wypowiedziach, glownie mlodszych uzytkownikow tego forum w tym dziale

Chetni:
1. Bourne - Druid, Sorcerer
2. dymek890 - Paladin
3. [BeW]Azberito - ?
4. Elmarus - ?
5. Gracz Tibijski - ?

Ostatnio edytowany przez CRX - 01-03-2007 o 19:29.
CRX jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.