Witam!
Na poczatek moze powiem cos o sobie

Jestem w klasie maturalnej, ucze sie w lo. W tibie nie gralem okolo 1.5 roku i planuje ponownie rozpoczac gre w maju lub czerwcu (po wszystkich egzaminach). Chcialbym stworzyc lub dolaczyc sie do druzyny na jednym z istniejacych swiatow pvp. Dodam od razu, ze bede gral na pacc. Poszukuje "normalnych" ludzi, ktorzy traktuja gre jako dobra zabawe (i nie rzucaja krzeslami po scianach w przypadku niepowodzen itp. =>

). Jesli znajduja sie tu takie osoby, chetnie stworze z Wami nowa gildie. Nie mam wymagan dotyczacyh wieku, ale jesli chodzi o doswiadczenie, chetni na pewno powinni posiadac juz jakis staz w tibii. Mile widziane sa wyzsze lvl na dotychczasowych swiatach. Moze temat postu jest zbyt ambitny, jesli chodzi o te zasady, ale chcialbym czynnie brac udzial w zyciu serwera razem z druzyna

Poza tym, mam nadzieje, ze nie musze przedstawiac pozostalych celow gildii, ale chodzi glownie o dobra zabawe, konkurencje z pozostalymi graczami itp. itd

Jesli pojawia sie jakies pytania, chetnie odpowiem.
Nie wiem w ogole czy w dobrym miejscu umiescilem ten post, wnioskujac po niektorych wypowiedziach, glownie mlodszych uzytkownikow tego forum w tym dziale
Chetni:
1. Bourne - Druid, Sorcerer
2. dymek890 - Paladin
3. [BeW]Azberito - ?
4. Elmarus - ?
5. Gracz Tibijski - ?