Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2007, 21:59   #79
MObik
Użytkownik Forum

MObik's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Norwegia

Imię: Chaos
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 115
Skille: 88-84
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Harmonian90 Pokaż post
Tak jestem z Harmoni i bardzo dobrze znam Mateusza ludzie mowia ze on sharuje dowody dajcie, inni mowia ze niema rl to wkoncu sharuje czy no rl??
JAK SHARER MOZE NIEMIEC RL???????????? wytlumaczcie mi to bo ja tego nie rozumiem.

kazdy jest kozak bez dowodow.

Mateusz expi szybko bo siedzi tylko TYLKO na demonach na goroma mowil mi kiedys ze ma tam 400~~k/h

Co do jego nicku to jest jego pierwsza i jedyna postac w tej grze. Bo nie oszukujmy sie kazdy z nas jak zaczynal w to grac niewiedzial ze bedzie kontynuowal dalsza gre i tak było z mateuszem do czasu rodow/wandow/manasow mial normalny lvl jak Taifun itp po tym NAJGORSZYM UPDATE w CALEJ tibi zaczeło sie pg na maxa a ze jest studentem i ma mase wolnego czasu gra w tibie. Moze nie lubi tak jak reszta studentow kozaczyc ze oni pierd**ą nauke i chleja dzien w dzien cpaja i sa BEST bo wkoncu student moze. Co was to obchodzi ze gra po 8h dziennie bedziecie go karmic, opiekowac sie nim w przyszlosci czy co??? wiec odpierdolcie sie od niego wkoncu i robic takie beznadziejne tematy myslicie ze on sie tym przyjmuje co pisza o nim na wszystkich forach? nie bo ma to gdzies on gra dla siebie a nie dla was. wiec dajcie juz spokoj...

Dla was player z wysokim lvlem to jest zawsze Sharer why?? A ja wiem bo zazdroscicie i nigdy byscie sami do tego nie doszli.

czekam na wyzwiska
co do tego ze nie ma innych postaci-ma na refugii...też maga koło 50 lv ;]
A co do niego samego powinien mieć u wszystkich respect za samo to że wbił pewnie więcej expa niż połowa ludzi razem wziętych w tym temacie...Co więcej jego przypis tylko ukazuje jedną rzecz-nie ma mocnych na niego i tyle albo ci się to podoba albo nie a on i tak zapewne ma to w dupie ;]Tak czy siak Gratulacje mu się należą jak najbardziej...