Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2007, 23:12   #386
Elizium
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Imię: Hmm...
Profesja: Knight
Gildia: Mam swoją.
Świat: Antica Forever!
Adres Jabbera do Elizium
Domyślny Tiaaaaaaaa........

Daaawno daawno temu był taki post... nawet dwa... nie wiem kto i dlaczego je usunął. Ale najwyraźniej taboret znajdzie się wszędzie.
Chodziło mniej więcej o to że Spike Sword jest questem dwuczęściowym. Jedna część - to ta w której się go usuwa z wyspy, a druga to ta w której się go bierze z miejsca w które się teleportował. Wysmarowane było prawie na całą stronę.
Czyżby to się okazało prawdą? A może tamten post był inspiracją i jakaś CIP-a wykorzystała go jako wzór do stworzenia tego questa z totalnym olaniem tego, że bezczelnie kopiuje czyjś pomysł?
Może ktoś tamte teksty jeszcze pamięta. To był mój pomysł. Nie chce mi się tego wszystkiego drugi raz powtarzać. Nie mam zrobionych kopii a fajnie by było teraz na to popatrzeć. Może ktoś przypadkiem gdzieś zachował kopię tamtych postów? Może screen albo coś? A może posty które w tajemniczy sposób "wyparowały" są gdzieś zapisane w jakimś archiwum i ktoś może je wygrzebać?
Byłoby mi bardzo miło, a tak jest mi tylko przykro że w ten sposób został wymazany z historii mój fajny pomysł... i więcej takich rzeczy chyba pisać nie będę, bo po co?