Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz
@up
Zygam jak czytam to co piszesz. JEsus maria kurcze blade, nie grasz na tym servie to zamilknij, TO FORUM PUBLICZNE, ale sa granice. NIE MADRUJ SIE
@ Catrishia
Pierdoleni rasisci. TO NIE JEST WOJNA PL VS SWE. I kurwa tak, Catrishia jest wierny wobec swojej gildi, rumcio tez. Co jest w tym zlego? 2. Zalezy mu na postaci, to walczy w gildi ktora jest na wygranej pozycji. Prowadzi od maja 2006  . Pisz dluzsze posty -.- ]
@Topic
Propaganda dziala tylko na noobow. Btw. To ze sie konda zalogowal na pewno nie jest wydarzeniem z galany.
|
Wierny ? to chyba cos ci sie pomylilo. Wierny to jest Sir Zemus jako jedna osobak ktora nie opuscila guildi a wrecz nie zmienila guild jak Rumcio-Catrishia
A co Poznanski mi powiesz moze sobie expisz na galanie ? pg zrobisz male padniesz jak inni taki Verdax padl za to ze bil lvl i sprzedal eq i mial duzo kasy to jest 1 z powodow wlasnie przez takie rzeczy ze polacy zamiast trzymac sie raze to predzej upierdola polaka niz sweda Ja wiem swoije Jeszcze 1-2 miechy potem mozna powiedziec cya galana camuh-toxo-nuski-keekz wbija po 150 lvl to mozecie smialo powiedziec papa
Bo jezeli teraz nie mozecie sie sprzeciwstawic to potem nie macie na co liczyc