Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2007, 23:34   #103
Kolirn
Użytkownik Forum

Kolirn's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grabadia Pokaż post
@4up
Trzeba być PGierem 1 stopnia

Harmonian90 ma racje, ja to napisałem w podobnym temacie, ale chyba go modki skasowali - wy po prostu mu zazdroście ;] Nawet gdyby sharował to dużo osób sharuje , ale nikt nie wbił 291 lvlu. A jak jest studentem to ma między sesjami przerwy i może expic godzinami, nie musi być "rozpieszczonym gnojem" jak to określił kolega kilka up

tez jestem studentem i w tym momencie mnie rozpierdoliłeś swoją wypowiedzią...

na pierwszym roku masz luz ale nie na tyle by expic na takim poziomie w tibie. no chyba ze mdw studiuje na jakiejs uczelni typu place-ide-odbieram papier z zaliczeniem.

edit:

jezeli faktycznie ma 22 lata to znaczy ze jeste na 2-3 roku na studiach (nie wnikam konczyl liceum czy technikum)

i w tym momecie pojawia sie pytanie: gdzie studiuje ?

na polibudzie albo uniwerku ? wtedy wasze teksty o braku sharingi zakrwawaja na śmieszność, bo na te 2 uczelnie przyjezdzalby na 8 a wychodzil o 18 tak jest i tyle,

a jak mi jakis 14 latek wyskoczy z tekstem ze 'co ty mozesz wiedziec o studiach' tu ci juz teraz odpowiadam ze skoncz najpierw gimnazjum
a potem sie na powazniejsze tematy wypowiadaj.

btw. miedzy sesjami jest tydzien przerwy . tzn semestr odrazu 2 tygodnie sesji tydzien przerwy tydzien sesji poprawkowej odrazu nastepny semestr.

Ostatnio edytowany przez Kolirn - 19-02-2007 o 23:41.
Kolirn jest offline   Odpowiedz z Cytatem