Temat: PACC w 24h
Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2007, 00:36   #1
bosal
TecHadmin

bosal's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0

Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Domyślny PACC w 24h

Od obecnej edycji konkursu SMS, wygrane PACCe będą wysyłane w przeciągu 24 godzin. Warunkiem otrzymania PACC jest oczywiście spersonalizowane konto. Zwycięzcy Kubków Tibia.pl muszą przesłać ( w przeciągu 3 dni) dane do wysyłki nagrody na adres mailowy sms(m@łpa)tibia.pl.

Oto rozkład 2 kolejnych edycji konkursu sms:
- 1 marca - losowanie 5 PACC oraz 2 Kubków Tibia.pl
- 21,24,27 lutego oraz 1 marca - "PACC co 3 dni" dla osoby, która wyśle najwięcej SMSów
- 15 marca - losowanie 5 PACC oraz 2 Kubków Tibia.pl
- 4,7,10,13 marca - "PACC co 3 dni"

Wyniki: tutaj.

Drugą informacją jaką mamy do przekazania, jest update Tibia.pl planowany na na początek przyszłego miesiąca. Przebudowana została cała baza strony. Co to oznacza dla Was drodzy użytkownicy ? Minimalnie zmieni się wygląd strony, dostępna będzie cała masa nowych informacji oraz aktualizacje bieżących. Prawdopodobnie znikną też reklamy popup, zostaną zastąpione znacznie bardziej przyjaznymi reklamami kontekstowymi (koniecznymi do utrzymania Tibia.pl). O updacie napiszemy przed samym faktem, dlatego nie pytajcie moderatorów o szczegóły, ponieważ nie mogą oni ich zdradzać. Odwiedzajcie Tibia.pl codziennie.

Ostatnio edytowany przez bosal - 21-02-2007 o 00:02.
bosal jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.