Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy
Tibijczyk i strazak czy wy niejestescie rodzina ?? Jełopie peirodlony pierwsze ja i pephy polecielismy vixi leczyc to kurwa wpadlo ng i nas wyjebalo potem ng lognelo czesc na noobchary i jak widac to ng noobchary lapaly fragi an vixim kurwa probujac powstrzymac hackera wiec zanim jelopie peirodlony cos napiszesz to pomysl jak masz w tym łysym lbie choc troche badz resztki mozgu kurwa albo zapytaj kogos konkretnego a nie naogladasz sie kurwa mody na sukces i w*****asz ludzi jelopie na forum !! no tak mnie nikt nie wkuriwl swoja glupota !!!!!!!!!!!!!!!!!! a co kurwa dorpaz kuwra sam latal i cale et zanim latalo i kurwa moze co jeszcze robil w przerwie jak go gonilismy w szachy w calrin gral ?? kurwa nie wiesz to nie psiz i nie mow a jak jestes tkai kolo to kurwa zrob 120 ms i kurwa dolacz do ng i poakz co potrafisz bo tylko kurwa na forum umiesz wrzucac a to nie kurwa forum dla jelopwo tylko forum dla ktorych tibia to hobby i wymieniaj poglady na temat obsidi ia ty kurwa jedynie mozesz z taboretem pogaadc co umiesz w tibii bo ma podobne umiejetnsoci
Signed wuja Kiroy niech mnie zbanuja w pizdu ale kurwa takich kurwa ****i nie ebde musial sluchac !! kurwa Suv przy nim to kurwa Dr Miodek i kurwa jakby mial z 30 lat po 3 kierunakch studiow byl ... a tibikjczyk co studiujesz kurwa kulturoznastwo ?? a potem do cateringu ?? zreszta chuj mnie to interesuje nie psiz tu wiecej jelopie jak gowno wiesz !!!!!
|
ja wnioskuje z tego tekstu ze to nie dlamnie tibia to CAŁE ZYCIE hehe
chyba naprawde zamkne się w sobie i będe płakał całą noc

buu
ide pogadac z taboretem hehe