I myslicie dlaczego Polacy idą do hwl bo z takimi nobami nie da się walczyc niekturzy usłyszą tylko battle i logut no i jak tu walczyc w 6 osub gdzie w hwl jak jest battle to dzwonią do siebie i all się loguje

A jak już jest battle to souls dużo niezdziala 6 vs 12 ale nie powiem że nie mają szans to wygrąc bo mają po pierwsze 1.Znaleśc dobrego lidera . 2.Robic mass logi. 3.Nie bac się o swuj lvl.
4.Opracowywac taktyke i nie rozbiegac sie na wojnach albo jak ktoś padnie z waszych to nie s*******ac do dp odrazu . I ważne jest słuchac się lidera to co pisałem wcześniej dobrym liderem aylitha lub uzupatorka moim zdaniem tylko trzeba ich wysłuchac a nie pajacowac ;p A jeśli chodzi o Polakuw w hwl to sami o tym decydują chociaż ja bym nie walczył dla nich jak muwią polacy sux poland noobs ^^. Wiem że polska to taka wieś ;p z deka ale macie chyba dumę narodową że jesteście polakami. Niektórzy mogą powiedziec przecież to tylko gra
owszem ale za ekranów komputera piszą to tacy ludzie jak my więc przemyślcie to. Z drugiej strony zasłużyliśmy se na taką opinie nobuw. Na wojnach s*******amy do pz 90% dajemy się oszukiwac 1-40 lvl psują też tą opinie zachowując się jak nooby. Polacy mówią że br to nooby haha to br to nam dużo brakuje. I myślę że jak przyjdą młodziaki knightci -szzwedzi i wbiją 120 lvl to rumcio i reszta se tam nie posiedzą długo ale to tyko moje przypuszczenie może na tyle zdobyli zaufania hwl itd .