Temat: Obsidia ....
Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2007, 09:22   #2953
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

Tibijczyk ja sie rl nie czepiam bo to forum o tibii a czy tibia to cale moje zycie niech oceniaja inni aczkolwiek to mzoe byc jedno z paru moih hobby ... a jesli sie czyms interesuje to sie troche temu poswiecam ... gram w tibie 6 lat prawie i cos mi tam o tej grze wiadomo ... wszyscy wiedza ze twoje debilne teksty maja nas wkurzyc i sie cieszysz no skor ow rl nie mozna to chociaz na forum gratulacje bo mnie wkurzyles nawet " ale ogolem to kup sobie psiaka moze znajdziesz w koncu przyjaciela

"strazak ktory mial hacka bo jest spy ufo ale chcial sie odciac od tego dostal od kolegow z Marsa hacka bo jest dywersantem i lecial na dwa fronty a ogolem to kumpel mannowa od dawna to mowilem i wiedzialem blablabla .... "

Booterzy ... hahaha hdokladnie juz to widze jak ng wali ryckow z Ng za bootowanie albo fooziego i waptora hahahah dobra sciema pewnie ktos kogos wkurzy i bedzie albo mannow zabija swoich kolegow sorkow z lunary ktorzy zaczeli tu grac a jada na rotach i innych gownach tombach ostro

botujesz !! nie ja nie bootuje u booting nononnono ... dont li hunetd pay 200 k and now die for booting ... plxz no i dont booting ... nooo we know better u booting and lieing and masturbating we never masturbating or make it left hand u use righ hand and its bad U are hunted u see we have good reason .... CAŁE NG
Kiroy jest offline