Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2007, 11:18   #5076
Dzumior
Guest

Domyślny

Ja jestem polakiem i mam tez takze friendsow swed-br-ger
Ale to chodzi teraz tylko grac bic sie na maxa albo nie grac.
Jesli pamietacje wojne zza czasow Corlica ktory mowil cytuje "Macie tak walczysz i sie nastawic jakbyscie zgineli"
Takie podejscie zza czasow Corlic-Jejihev-Isacilia itd bylo good bo liczyl sie honor i loyalnosc a teraz ?
Aylitha vs konda poniewaz Boltan zostal przez niego zrokowany i rozumiem ze walczy vs niemu a teraz nagle wyrzucaja polakow ? Rumek potrzebny im jest co zrobia bez blokerow ? NIC
Bo takie Zazek moze sobie podlubac w nosie
Ja tylko czytam na forum co 2 dni
Im leaving from this server...
Why ?

23:38 Korth [67]: why im hunted ?
23:39 Toxo Yeangus [109]: cause no one likes u
23:39 Toxo Yeangus [109]: and ur cocky

just HWl is pa all hwl xD

Coraz wiecej osob odchodzi to nawet poswiecic swoje 2-3 deady i wygrac wojne niz mowic my nie mamy szans my nie wygramy bo takim podejsciem sobie mozecie wiecie sami co zrobic.

Tharrin-Ja-Dravenor-Grzbieciq I sporo innych osob z lodzi czy takze virtual friendsow moze wrocic i pomoc w wojnie tylko to zalzy odwas jakie podejscie bedziecie miec do wojny bo narazie to stoijmy na przegranych miejscach

Catrishia a ty tak sobie myslisz ze oni cie nie ubija ? to sie misieq mylisz podpadniesz im predzej czy pozniej wbijesz 150-160 moze a Zazkowi nie bedzie sie to podobac i innym ze polak lepszy od nich a Potem sam bedziesz plakac bebebe zabili mnie a tyle im pomagalem w wojnie czy blokowalem demony etc Dlamnie jestes Owned

Sry za interpunkcje,bledy itd bo pisze z szkoly i sie z lekka spiesze

Jeszce 132 dni do wakacji czyli dla polakow malo zostalo czasu aby cos zdialac albo teraz albo nigdy

Ja moge byc dlawas Noobem ale ja raczej wolalem pasc isc na wojne niz pytac sie Dzumek zyjesz ? hetnan~~ zyje ? przezyl ? bo to sa polacy knight na koncu sorc-druid na przodzie i jedziesz albo polowa osob mowi ja musze spadac etc 1-2 minuty przed wojna to juz tragedia
Imagram tez byl z polakami a teraz zaluje tego co zrobil takie zycie dlamnie Catrishia stoijsz w takiej samej sytuacji jak On
Co do Rumka to nie wypowiem sie bo gra jego brat a nie ten owner z ktorym ja gralem

Polacy dochodzacy do swedow to sa gowna boja sie o lvl skile i ze padna jakby kazdy mial takie podejscie to watpie czy kto kolwiek oporcz swe-br-ger gral by na tym servie to lepiej zrobic ots i grac samemu w domu i bic sobie lvl i masz swiadomosc ze cie nikt nie zabije bo jestes sam i ty tu jestes God

Teraz to Ots lepszy od rl tibia xD dlamnie chociaz na ots na wojnach to ludzie nie biora udzialu to mi juz sie ...........chce jak ktos pisze ja nie ide na war itd ale to tylko ots masz tam exp wiekszy skile pacca etc i sie nawet na ots boja bic n/c to po co grac na rl tibia ? chyba ze grac bo grac na no-pvp

Ostatnio edytowany przez Dzumior - 20-02-2007 o 11:27.