Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2007, 16:36   #109
Ola_Petrov
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Bialystok

Stan: Początkujący
Imię: _
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Guriel Pokaż post
ehhhh Polacy ;p Z tych wszystkich wypowiedzi dochodze do wniosku ze tak na prawde kazdy mu zazdrosci czegos tam, nie ktorzy lvl nie ktorzy czegos innego... Jestescie prawidziwimi Polakami ;p ehhhh ja sie nie dziwie ze tak o nas mowia na swiecie jak mowia bo taka jest prawda... Ludzie ktorzy nie grali na non-pvp to widac od razu, pisza ze 300lvl to zaden wyczyn... Ludzie ktorzy grali/graja bardziej bronia Mateusza ;p hmmmm ja wam powiem tak: co z tego ze jest to serwer nonpvp, jak ten gracz musial bardzo ale to bardzo dlugo siedziec przy kompie za co dla niego respect ze wytrwal na jednej postaci tyle czasu... Mi po zrobieniu ani, d-helmet i POI odechcialo sie grac w tibie, poznalem dziewczyne i mnie odciagnela od tej gry (za co jej bardzo dziekuje ;*) na forum wchodze raz na kilka tyg i czytam te wasze posty i mam brechte ;D Tibia to aby gra, zapamietajcie to i wezcie sobie to do serca

pzdr for all ;>
Panu już podziękujemy po co sie noobie wypowiadasz jak sam nie masz pojęcia o tej grze....

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Moriento Pokaż post
Kiedys napisalem i powtorze!

TA POSTACIA GRAJA 3 OSOBY!

Mateusz jego brat i kolega ...

I on jest qurwa wielki jak moja dupa raz juz prosil zebym dal mu namelocka

ale nie mialem reasonu z checia bym mu dal bo z takim nickiem widac odrazu

ze to Polish Noob.

Kochany Mateuszek nigdy nie wbil 40 lvl na swiatach PvP.

Dlaczego?

BO JEST NOOBEM.

Ludzie on ma studia rl life i co za*******a tak czy was w lep pojebalo ze to

jeden owner. Zalamka.

BiBi

Ps: Zapewne teraz bedzie - Zadrosny jestes! Pojebany JEstes! A niech se bedzie. PozDro dla Mateusza on bedzie wiedzial kto tego Posta napisal.
a z tym Panem sie w zupelnosci zgadzam

Agressiv!
Ola_Petrov jest offline   Odpowiedz z Cytatem